Екстракт лаванди масляний, 100 мл
Екстракт лаванди масляний, 100 мл
  • +38 (068) 738-05-XX
119 грн.

Екстракт лаванди масляний, 100 мл

Код товару 1059878186
В наявності

Екстракт лаванди масляний, 100 мл

 
119 грн.
Кількість
Загальна вартість
0 грн.
Способи оплати: Готівкою, На картку ПриватБанку, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Доставка кур'єром , Доставка «Укрпоштою», Доставка , Нова Пошта, Доставка , Доставка «Нічний Експрес»
В наявності
 
119 грн.
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, На картку ПриватБанку, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Доставка кур'єром , Доставка «Укрпоштою», Доставка , Нова Пошта, Доставка , Доставка «Нічний Експрес»
premium
Інформація про продавця:
Адреса
54052, Україна, Миколаївська, Миколаїв, Проспект Богоявленський, будинок 305
Телефони
  • +38 (068) 738-05-XX
Реєстрація нового продавця






Екстракт лаванди масляний, 100 мл







Масляний екстракт лаванди-цінна косметична сировина, що отримується шляхом екстракції суцвіть рослини. Основою мацерата виступає натуральна рослинна олія, в яку переходять біологічно активні з'єднання рослинного походження. Екстракт містить більше 100 різних компонентів, у тому числі монотерпенові спирти, органічні кислоти, мікроелементи, ефірна олія, флавоноїди.

2. Корисні властивості

Багатий хімічні склад, природне походження і м'який механізм дії на організм забезпечують масляному екстракту лаванди такі властивості:


антибактеріальне;
заспокійливе;
що регенерує;
поновлююче;
протизапальне.


Лавандовий инфуз здатний швидко зняти свербіж і почервоніння при укусах комах (комарів, бджіл, бліх), сонячних опіках, контакті з медузами і отруйними рослинами, що дозволяє купити екстракт лаванди в якості засобу швидкої допомоги на природі і в побуті.

3. Застосування в косметології

У косметології масляний екстракт лаванди знаходить застосування як:


самостійний косметичний засіб;
жирна основа для заспокійливих і поживних кремів для особи;
компонент, що збагачує готові засоби по відходу;
діюча речовина для різних складів по відходу за тілом, особою і волоссям.


Лавандова олія легко з'єднується з іншими жирними складами і спиртовим розчинами, при нагріванні не втрачає своїх цінних властивостей, що дає можливість купити екстракт лаванди для приготування косметики в домашніх умовах.

4. Ефект від застосування

Систематичне використання продукції на основі олії лаванди дозволяє досягти і закріпити такі позитивні результати:


зняти роздратування шкірних покривів;
усунути лущення і надати поверхні шкіри гладкість;
підвищити рівень зволоженості в усіх шарах дерми;
поліпшити живлення епідермісу за рахунок активізації кровообігу;
вирівняти тон шкірних покривів.


Масляний екстракт лаванди чинить виключно м'яку дію на шкірні покриви, що дозволяє використати його для купання немовлят і виготовлення препаратів для шкіри з ознаками атопічного дерматиту.

5. Рекомендації по використанню

Препарат підходить як для промислового, так і домашнього використання при виготовленні:


кремів для особи;
бальзамів для тіла;
складів для ванн;
засобів для волосся і шкіри голови.


Вміст ефірних олій дозволяє використання лавандової олії в ароматерапії і для спа-процедур.











Опис






Екстракт лаванди масляний, 100 мл







Масляний екстракт лаванди-цінна косметична сировина, що отримується шляхом екстракції суцвіть рослини. Основою мацерата виступає натуральна рослинна олія, в яку переходять біологічно активні з'єднання рослинного походження. Екстракт містить більше 100 різних компонентів, у тому числі монотерпенові спирти, органічні кислоти, мікроелементи, ефірна олія, флавоноїди.

2. Корисні властивості

Багатий хімічні склад, природне походження і м'який механізм дії на організм забезпечують масляному екстракту лаванди такі властивості:


антибактеріальне;
заспокійливе;
що регенерує;
поновлююче;
протизапальне.


Лавандовий инфуз здатний швидко зняти свербіж і почервоніння при укусах комах (комарів, бджіл, бліх), сонячних опіках, контакті з медузами і отруйними рослинами, що дозволяє купити екстракт лаванди в якості засобу швидкої допомоги на природі і в побуті.

3. Застосування в косметології

У косметології масляний екстракт лаванди знаходить застосування як:


самостійний косметичний засіб;
жирна основа для заспокійливих і поживних кремів для особи;
компонент, що збагачує готові засоби по відходу;
діюча речовина для різних складів по відходу за тілом, особою і волоссям.


Лавандова олія легко з'єднується з іншими жирними складами і спиртовим розчинами, при нагріванні не втрачає своїх цінних властивостей, що дає можливість купити екстракт лаванди для приготування косметики в домашніх умовах.

4. Ефект від застосування

Систематичне використання продукції на основі олії лаванди дозволяє досягти і закріпити такі позитивні результати:


зняти роздратування шкірних покривів;
усунути лущення і надати поверхні шкіри гладкість;
підвищити рівень зволоженості в усіх шарах дерми;
поліпшити живлення епідермісу за рахунок активізації кровообігу;
вирівняти тон шкірних покривів.


Масляний екстракт лаванди чинить виключно м'яку дію на шкірні покриви, що дозволяє використати його для купання немовлят і виготовлення препаратів для шкіри з ознаками атопічного дерматиту.

5. Рекомендації по використанню

Препарат підходить як для промислового, так і домашнього використання при виготовленні:


кремів для особи;
бальзамів для тіла;
складів для ванн;
засобів для волосся і шкіри голови.


Вміст ефірних олій дозволяє використання лавандової олії в ароматерапії і для спа-процедур.











Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
При покупці в одній з наших філій в Миколаєві за адресами : Проспект Центральний, 85; Ринок " Площа Перемоги "; Проспект Богоявленський , 305
На картку ПриватБанку
Обов'язково ! Після оплати повідомляйте про оплату по телефону або в СМС в робочий час з 9 до 18. У цьому випадку до вартості послуги " Нової Пошти " входить тільки доставка товару приблизно 40-45 грн .
Післяплатою
Накладений платіж (оплата при отриманні) ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ТІЛЬКИ від суми замовлення понад 300 грн. Так як при отриманні на "Новій Пошті" Ви оплачуєте доставку замовлення (мінімум 35 грн) + послуги з повернення грошей (мінімум 30 грн + 2%). Разом приблизно 75-80 грн. При оплаті на карту оплачується ТІЛЬКИ 35грн за доставку посилки.
Способи доставки:
Самовивіз
Прийшли на будь-який з трьох наших філій в Миколаєві , купили , оплатили і отримали знижку при покупці більш ніж на 300 гривень або скориставшись програмою " Бонус + " ПриватБанк
Доставка кур'єром
Безкоштовно при вартості замовлення від 1000грн . Розрахунок послуги можна переглянути за посиланням https://novaposhta.ua/delivery ( розділ Склад - Двері )
Доставка «Укрпоштою»
Доставка " Укрпоштою" За передоплатою за товар приумові оплати на картку " Приватбанк "
Доставка
Доставка "Автолюксом" Безкоштовно при вартості замовлення від 1000грн . Відправлення 2 рази в тиждень . За передоплатою на картку " Приватбанк " або післяплатою . http://autolux.ua/ua/calc/
Нова Пошта
Доставка кожен робочий день . Приблизно 40грн або 75-80 в залежності від способу оплати і незалежно від суми замовлення . Умови на сайті http://novaposhta.ua/frontend/calculator?lang=ukr
Доставка
Доставка "Інтайм" Безкоштовно при вартості замовлення від 1000 грн . Доставка здійснюється 2 рази на тиждень . За передоплатою на картку " Приватбанк " . http://www.intime.ua/calc/
Доставка «Нічний Експрес»
Безкоштовно при вартості замовлення від 1000 грн . Доставка здійснюється 2 рази на тиждень . За передоплатою на картку " Приватбанк " або післяплатою .
Інформація про продавця
premium
54052, Україна, Миколаївська, Миколаїв, Проспект Богоявленський, будинок 305
  • +38 (068) 738-05-XX
Відгуки
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create