Frontier Natural Products, Цілісна цвтеик лаванда, 16 унцій (453 г)
Frontier Natural Products, Цілісна цвтеик лаванда, 16 унцій (453 г)
1 239 грн.
1 304 грн.

Frontier Natural Products, Цілісна цвтеик лаванда, 16 унцій (453 г)

--5%
Код товару FRO-00594
Відсутній

Frontier Natural Products, Цілісна цвтеик лаванда, 16 унцій (453 г)

1 239 грн.
1 304 грн.
Кількість
Загальна вартість
0 грн.
Способи оплати: Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Нова Пошта, Нова Пошта (кур'єрська доставка)
Відсутній
1 239 грн.
1 304 грн.
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Нова Пошта, Нова Пошта (кур'єрська доставка)




Опис

Lavandula Angustifolia Кошерний продуктСвежий, солодкий аромат лаванди має розслабляючі властивості, які наділяють почуттям спокою і рівноваги, що піднімають настрій, що робить її одним з найпопулярніших на сьогодні ароматів. Лаванда-ця ніжна, універсальна рослина. Квітки лаванди використовувалися упродовж багатьох років, асоціюючись з любов'ю і пристрастю, як заспокійливий компонент в догляді за шкірою і волоссям, інгредієнт в косметичних продуктах, а також в духах, одеколонах і продуктів для ванн.Рослина: З 21 видом і численними підвидами, гібридами і сортами, лаванда буває різних розмірів і кольорів від фіолетового до синього і майже до білого кольору. Ці невеликі деревні кущі уперше були вирощені в середземноморському регіоні, Близькому Сході і Індії, але зараз лаванду вирощують по всьому світу. Цю популярну рослину можна вирощувати у більшості регіонах з помірним кліматом в добре дренованому грунті в сонячному місці.Квітки лаванди мають свіжий, солодкий, квітковий, трав'яний аромат, яким користуються, як правило, і чоловіки, і жінки. Квіти збирають на піку їх цвітіння, як правило, відділяючи від квітконосу, але іноді сушать разом з квітконосом для виготовлення лавандових паличок. Пелюстки квіток лаванди змішуються між собою і мають сіро-блакитний колір.Основні складові: Ефірна олія, яка є присутнім в лаванді і складає 1-2% надає їй характерний аромат і забезпечує корисними властивостями. Ефірну олію лаванда переганяє з її квіток, воно є найважливішою і найпопулярнішою ефірною олією в США, оскільки компоненти ефірної олії лаванди включають линалилацетат (30-55%, його більш високий рівень міститься в лаванді, вирощеній на великих висотах) і ліналоол (30-40%). Камфора, дуже незначна складова оригінальної лаванди (максимум 1%) є присутньою в три рази більше в лавандине, вимір рівня камфори є способом виявлення справжніх квіток лаванди і лавандина.Якість: Квітки лаванди мають сіро-синій колір з мінімальною кількістю сірих квіток. Квітки лаванди повинно бути зібрані перш ніж вони перезріють, потім від квіткою відділяють пелюстки під час сушки і обробки. Високоякісні квітки лаванди практично не містять стебел. Ефірну олію лаванди найчастіше підробляють в США, оскільки часто замість чистої олії лаванди продають суміш ефірних олій лаванди і лавандина або навіть просто ефірна олія лавандина, поміченого як ефірне олії лаванди. Сушені квітки лаванди також часто замінюють квітками лавандина. Лавандин-це гібрид оригінальної лаванди і лаванди широколистої, у якого своє застосування і відмінні від звичайної лаванди властивості. Оскільки з лавандина виходить більше квіток і ефірної олії, чим від справжньої лаванди, він використовується як домішку. Ми тестуємо кожну партію газовою хроматографією, щоб забезпечити чистоту наших квіток лаванди.А Ви знали? Ароматичні хустки і диванні подушки з лавандою були популярні серед жінок вікторіанської епохи, схильних до перезбудження і непритомності.





Рекомендації по Застосуванню


Чай з лавандою: Залийте 1 чайну ложку квіток лаванди однією склянкою гарячої води і заварюйте від 3 до 5 хвилин.Парова лазня для особи з лавандою: Додайте 1/2 склянки квіток лаванди в 2 літри гарячої води, кип'ятіть на повільному вогні до тих пір, поки не почне утворюватися пара, потім зніміть з вогню. Тримайте особу над каструлею (переконайтеся, що Вам комфортно і не занадто жарко), накривши голову рушником впродовж 10 хвилин.Ванна з лавандою: Висипте 1 склянку квіток лаванди в мішечок або тканину і зав'яжіть її. Занурте у ванну і потримайте його там впродовж деякого часу. (Замініть половину квіток лаванди вівсянкою, щоб створити ефект трав'яної мочалки.)Порошо для тіла з лавандою: Змішайте 2 унції тонко подрібненої лаванди з 2 унціями білої глини, дайте постояти впродовж декількох днів. Просіюйте великі частки і нанесіть на тіло. Квітки і ефірна олія лаванди є одними з найпопулярніших інгредієнтів в трав'яних саше, кремах і лосьйонах, шампунях, парових лазнях для особи, порошках для тіла, бальзамах і мазях, а також в парфюмерії. Ні для кого не секрет, що лаванда розслабляє і нормалізує, має корисні що омолоджують властивостями.Лаванду часто змішують з тими, що іншими, що розслабляють трави, такими як меліса і ромашка.Трав'яні подушки-це ще один спосіб насолодитися лавандою і іншими розслабляючими травами.Пакетики з лавандою можна використати для ароматизації білизни і одягу, вони продовжують виділяти свій аромат навіть взимку.З лавандової води (настій, приготований з лавандою) можна зробити ароматний лосьйон після гоління або тонік для шкіри, які заспокоять роздратовану шкіру.Квітки також використовуються для ароматичної суміші з сухих квіткових пелюсток, саше і домашнього декору.






Попередження

Неопромінений продукт
Довідник по безпеці рослин* класифікує квіти лаванди як:
Клас: 1 Рослини, які можна безпечно вживати при належному використанні.
Згідно Повної Монографії Е Германської Комісії** у кольорів лаванди немає відомих протипоказань, побічних ефектів або взаємодій з лікарськими засобами.
*Michael McGuffin, ed.Американські рослинні продукти/Довідник по безпеці рослин Американської асоціації рослинних препаратів (Нью-Йорк: CRC Press, 1997)
**Mark Blumenthal, ed., Повна Монографія Е Германської Комісії, (Austin TX : Integrative Medicine Communications, 1998


Опис




Опис

Lavandula Angustifolia Кошерний продуктСвежий, солодкий аромат лаванди має розслабляючі властивості, які наділяють почуттям спокою і рівноваги, що піднімають настрій, що робить її одним з найпопулярніших на сьогодні ароматів. Лаванда-ця ніжна, універсальна рослина. Квітки лаванди використовувалися упродовж багатьох років, асоціюючись з любов'ю і пристрастю, як заспокійливий компонент в догляді за шкірою і волоссям, інгредієнт в косметичних продуктах, а також в духах, одеколонах і продуктів для ванн.Рослина: З 21 видом і численними підвидами, гібридами і сортами, лаванда буває різних розмірів і кольорів від фіолетового до синього і майже до білого кольору. Ці невеликі деревні кущі уперше були вирощені в середземноморському регіоні, Близькому Сході і Індії, але зараз лаванду вирощують по всьому світу. Цю популярну рослину можна вирощувати у більшості регіонах з помірним кліматом в добре дренованому грунті в сонячному місці.Квітки лаванди мають свіжий, солодкий, квітковий, трав'яний аромат, яким користуються, як правило, і чоловіки, і жінки. Квіти збирають на піку їх цвітіння, як правило, відділяючи від квітконосу, але іноді сушать разом з квітконосом для виготовлення лавандових паличок. Пелюстки квіток лаванди змішуються між собою і мають сіро-блакитний колір.Основні складові: Ефірна олія, яка є присутнім в лаванді і складає 1-2% надає їй характерний аромат і забезпечує корисними властивостями. Ефірну олію лаванда переганяє з її квіток, воно є найважливішою і найпопулярнішою ефірною олією в США, оскільки компоненти ефірної олії лаванди включають линалилацетат (30-55%, його більш високий рівень міститься в лаванді, вирощеній на великих висотах) і ліналоол (30-40%). Камфора, дуже незначна складова оригінальної лаванди (максимум 1%) є присутньою в три рази більше в лавандине, вимір рівня камфори є способом виявлення справжніх квіток лаванди і лавандина.Якість: Квітки лаванди мають сіро-синій колір з мінімальною кількістю сірих квіток. Квітки лаванди повинно бути зібрані перш ніж вони перезріють, потім від квіткою відділяють пелюстки під час сушки і обробки. Високоякісні квітки лаванди практично не містять стебел. Ефірну олію лаванди найчастіше підробляють в США, оскільки часто замість чистої олії лаванди продають суміш ефірних олій лаванди і лавандина або навіть просто ефірна олія лавандина, поміченого як ефірне олії лаванди. Сушені квітки лаванди також часто замінюють квітками лавандина. Лавандин-це гібрид оригінальної лаванди і лаванди широколистої, у якого своє застосування і відмінні від звичайної лаванди властивості. Оскільки з лавандина виходить більше квіток і ефірної олії, чим від справжньої лаванди, він використовується як домішку. Ми тестуємо кожну партію газовою хроматографією, щоб забезпечити чистоту наших квіток лаванди.А Ви знали? Ароматичні хустки і диванні подушки з лавандою були популярні серед жінок вікторіанської епохи, схильних до перезбудження і непритомності.





Рекомендації по Застосуванню


Чай з лавандою: Залийте 1 чайну ложку квіток лаванди однією склянкою гарячої води і заварюйте від 3 до 5 хвилин.Парова лазня для особи з лавандою: Додайте 1/2 склянки квіток лаванди в 2 літри гарячої води, кип'ятіть на повільному вогні до тих пір, поки не почне утворюватися пара, потім зніміть з вогню. Тримайте особу над каструлею (переконайтеся, що Вам комфортно і не занадто жарко), накривши голову рушником впродовж 10 хвилин.Ванна з лавандою: Висипте 1 склянку квіток лаванди в мішечок або тканину і зав'яжіть її. Занурте у ванну і потримайте його там впродовж деякого часу. (Замініть половину квіток лаванди вівсянкою, щоб створити ефект трав'яної мочалки.)Порошо для тіла з лавандою: Змішайте 2 унції тонко подрібненої лаванди з 2 унціями білої глини, дайте постояти впродовж декількох днів. Просіюйте великі частки і нанесіть на тіло. Квітки і ефірна олія лаванди є одними з найпопулярніших інгредієнтів в трав'яних саше, кремах і лосьйонах, шампунях, парових лазнях для особи, порошках для тіла, бальзамах і мазях, а також в парфюмерії. Ні для кого не секрет, що лаванда розслабляє і нормалізує, має корисні що омолоджують властивостями.Лаванду часто змішують з тими, що іншими, що розслабляють трави, такими як меліса і ромашка.Трав'яні подушки-це ще один спосіб насолодитися лавандою і іншими розслабляючими травами.Пакетики з лавандою можна використати для ароматизації білизни і одягу, вони продовжують виділяти свій аромат навіть взимку.З лавандової води (настій, приготований з лавандою) можна зробити ароматний лосьйон після гоління або тонік для шкіри, які заспокоять роздратовану шкіру.Квітки також використовуються для ароматичної суміші з сухих квіткових пелюсток, саше і домашнього декору.






Попередження

Неопромінений продукт
Довідник по безпеці рослин* класифікує квіти лаванди як:
Клас: 1 Рослини, які можна безпечно вживати при належному використанні.
Згідно Повної Монографії Е Германської Комісії** у кольорів лаванди немає відомих протипоказань, побічних ефектів або взаємодій з лікарськими засобами.
*Michael McGuffin, ed.Американські рослинні продукти/Довідник по безпеці рослин Американської асоціації рослинних препаратів (Нью-Йорк: CRC Press, 1997)
**Mark Blumenthal, ed., Повна Монографія Е Германської Комісії, (Austin TX : Integrative Medicine Communications, 1998


Оплата та доставка
Способи оплати:
Безготівковий
Післяплатою
Способи доставки:
Нова Пошта
Нова Пошта (кур'єрська доставка)
Відгуки
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create