стеаринова кислота
стеаринова кислота
  • +38 (050) 959 16 XX
98 грн.

стеаринова кислота

Код товару M11072728
В наявності

стеаринова кислота

 
98 грн.
Кількість
Загальна вартість
0 грн. Мін. партія 1 кг
84.00 грн. від _______25 кг
Способи оплати: За домовленістю, Готівкою, Безготівковий, наложений платіж
Способи доставки: Доставка по Україні
В наявності
 
98 грн.
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: За домовленістю, Готівкою, Безготівковий, наложений платіж
Способи доставки: Доставка по Україні
premium
Інформація про продавця:
Адреса
84500, Україна, Донецька, Бахмут, вул. Широка, будинок 4, офіс .
Телефони
  • +38 (050) 959 16 XX
0 відгуків
Додати відгук
Реєстрація нового продавця

номер CAS

 

67701-03-5

 

опис

 

Синоніми: Стеарин, Стеарин Т-18, Стеарин Т-32, Stearic Acid 1810, Stearic Acid 1860.

 

Походження: Малайзія

Стеаринова кислота (тривіальне назва), цетілуксусная або н-октадекановая кислота (англ. Octadecanoic acid),
одноосновная карбонова кислота аліфатичного ряду, що має при кімнатній температурі вид безбарвних кристалів,
добре розчинних у діетиловому ефірі і не розчинних у воді. Стеаринова кислота - це насичена жирна кислота, одна з найбільш
поширених в природі жирних кислот. Входить у вигляді гліцеридів до складу ліпідів, перш за все тригліцеридів (жирів) тваринного походження,
також входить до складу більшості тваринних жирів і, в меншій кількості, багатьох рослинних масел.

Молекулярна маса 248,48 г / моль, щільність 0,94 г / мл, Температура плавлення стеаринової кислоти становить 69,6 0С,
а температура кипіння - 376,1 0С. Основним промисловим методом отримання стеаринової кислоти є витяг її з стеарину - продукту гідролізу
жирів при виробництві мила.

 

застосування

 

Стеаринова кислота входить до складу фармацевтичних препаратів; використовується як компонент пластичних мастил.

У косметиці стеаринова кислота використовується як стабілізатор суміші і емульгатора при виготовленні косметичних кремів і лосьйонів,
а також в миловарінні як загусник, роблячи мило твердим і матовим. При виробництві мила часто застосовується володіє хорошим
миючим властивістю сіль стеаринової кислоти.

Стеаріновая кислота застосовується в харчовій промисловості в якості харчової добавки - емульгатора, стабілізатора піни,
глазірователі і пеногасителя, що має індекс «E570 Жирні кислоти». Стеаринова кислота також застосовується при виробництві
свічок і гуми (для надання більшої пластичності і однорідності), пластичних мастил і при виробництві стеарину (зазвичай в суміші з
пальмітинової і / або олеїнової кислоти).

 

 

 

Характеристики
Країна виробник: Малайзія
Фасовка: від 1 до 25 кг
Опис

номер CAS

 

67701-03-5

 

опис

 

Синоніми: Стеарин, Стеарин Т-18, Стеарин Т-32, Stearic Acid 1810, Stearic Acid 1860.

 

Походження: Малайзія

Стеаринова кислота (тривіальне назва), цетілуксусная або н-октадекановая кислота (англ. Octadecanoic acid),
одноосновная карбонова кислота аліфатичного ряду, що має при кімнатній температурі вид безбарвних кристалів,
добре розчинних у діетиловому ефірі і не розчинних у воді. Стеаринова кислота - це насичена жирна кислота, одна з найбільш
поширених в природі жирних кислот. Входить у вигляді гліцеридів до складу ліпідів, перш за все тригліцеридів (жирів) тваринного походження,
також входить до складу більшості тваринних жирів і, в меншій кількості, багатьох рослинних масел.

Молекулярна маса 248,48 г / моль, щільність 0,94 г / мл, Температура плавлення стеаринової кислоти становить 69,6 0С,
а температура кипіння - 376,1 0С. Основним промисловим методом отримання стеаринової кислоти є витяг її з стеарину - продукту гідролізу
жирів при виробництві мила.

 

застосування

 

Стеаринова кислота входить до складу фармацевтичних препаратів; використовується як компонент пластичних мастил.

У косметиці стеаринова кислота використовується як стабілізатор суміші і емульгатора при виготовленні косметичних кремів і лосьйонів,
а також в миловарінні як загусник, роблячи мило твердим і матовим. При виробництві мила часто застосовується володіє хорошим
миючим властивістю сіль стеаринової кислоти.

Стеаріновая кислота застосовується в харчовій промисловості в якості харчової добавки - емульгатора, стабілізатора піни,
глазірователі і пеногасителя, що має індекс «E570 Жирні кислоти». Стеаринова кислота також застосовується при виробництві
свічок і гуми (для надання більшої пластичності і однорідності), пластичних мастил і при виробництві стеарину (зазвичай в суміші з
пальмітинової і / або олеїнової кислоти).

 

 

 

Оплата та доставка
Способи оплати:
За домовленістю
Оплата за товар проводиться будь-яким зручним для покупця способом
Готівкою
Безготівковий
наложений платіж
Способи доставки:
Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється за допомогою послуг компаній-перевізників, таких як: Делівері, Ін-тайм, Нова пошта.
Характеристики
Країна виробник: Малайзія
Фасовка: від 1 до 25 кг
Інформація про продавця
premium
84500, Україна, Донецька, Бахмут, вул. Широка, будинок 4, офіс .
  • +38 (050) 959 16 XX
Відгуки
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create