Поверхнево-активна речовина, емульгатор (INCI: Laureth-3(Лаурет-3))
Поверхнево-активна речовина, емульгатор (INCI: Laureth-3(Лаурет-3))

Поверхнево-активна речовина, емульгатор (INCI: Laureth-3(Лаурет-3))

Код товару 21650610
В наявності

Поверхнево-активна речовина, емульгатор (INCI: Laureth-3(Лаурет-3))

 
106 грн.
Кількість
Загальна вартість
0 грн.
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
В наявності
 
106 грн.
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
premium
Інформація про продавця:
Адреса
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Реєстрація нового продавця

Опис

Еметоксимер лазіра спиртовий з 3 молей оксиду етилену

Походження: синтетичний Кокос

Вид: безбарвна в'язка рідина

Розчинна: нафта, алкоголь, частково вода

Клас: неонігенний емульгатор (W/O), O/W

Рум'яна і незгладимий системи

LB: 8

(пряма і зворотна емульсійна емульгатор емульсійна емульсія: нафта у воді, вода в олії)

Рівень токсичності: 3/10

Функціональність

Неіонний емульгатор (дозволяє змішувати

води і нафти), диспергатор і

співлюбителя.

Розчиняє масла у водних системах і створює

молоко-тип Консистенція, коли прісу

поверхнево-активні речовини.

Діє як загусник в шампуні і

Гелі для душу. Сумісний з Non-ION,

аніон, амфозер і каталос

поверхнево-активні речовини.

З Lauret-3 і Марлінс можна створити

повністю безводні шампуні та гелі для душу.

Додатків:

Шампуні

Гелі для душу/миття тіла

Рідке мило

Деміакідж

Крем, лосьони

Дезодоранти

Пральна

Піни

Побутова хімія

Основна функція:

Емульсійним агентом; Загусник

Використання: можна додати до формул як на фазу води, так і на масляній фазі.
Письмово: від 1 до 5%
Зберігання: у прохолодному, сухому, добре вентильованому приміщенні від сонячних променів. Ізолювати від токсичних матеріалів: речовини, які можуть випромінювати їдкі, токсичні або легкозаймисті парів під час реакції.

Характеристики:
Країна виробник: Індія

Опис

Опис

Еметоксимер лазіра спиртовий з 3 молей оксиду етилену

Походження: синтетичний Кокос

Вид: безбарвна в'язка рідина

Розчинна: нафта, алкоголь, частково вода

Клас: неонігенний емульгатор (W/O), O/W

Рум'яна і незгладимий системи

LB: 8

(пряма і зворотна емульсійна емульгатор емульсійна емульсія: нафта у воді, вода в олії)

Рівень токсичності: 3/10

Функціональність

Неіонний емульгатор (дозволяє змішувати

води і нафти), диспергатор і

співлюбителя.

Розчиняє масла у водних системах і створює

молоко-тип Консистенція, коли прісу

поверхнево-активні речовини.

Діє як загусник в шампуні і

Гелі для душу. Сумісний з Non-ION,

аніон, амфозер і каталос

поверхнево-активні речовини.

З Lauret-3 і Марлінс можна створити

повністю безводні шампуні та гелі для душу.

Додатків:

Шампуні

Гелі для душу/миття тіла

Рідке мило

Деміакідж

Крем, лосьони

Дезодоранти

Пральна

Піни

Побутова хімія

Основна функція:

Емульсійним агентом; Загусник

Використання: можна додати до формул як на фазу води, так і на масляній фазі.
Письмово: від 1 до 5%
Зберігання: у прохолодному, сухому, добре вентильованому приміщенні від сонячних променів. Ізолювати від токсичних матеріалів: речовини, які можуть випромінювати їдкі, токсичні або легкозаймисті парів під час реакції.

Характеристики:
Країна виробник: Індія

Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
Только при самовывозе
Безготівковий
Післяплатою
только после оплаты 100 грн за доставку в два направления во избежание убытков в случае, если Вы не заберете посылку
Способи доставки:
Самовивіз
Нова Пошта
Інформація про продавця
premium
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Відгуки
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create