Каталог товарів

  • Одяг, взуття
  • Все для дому
  • Меблі
  • Медичні товари
  • Побутова техніка
  • Комп’ютери та програми
  • Краса і здоров'я
  • Все для дітей
  • Будівництво та ремонт
  • Продукти та напої
  • Подарунки, квіти
  • Інструмент
  • Безпека та захист
  • Промислове обладнання
  • Смартфони, телефони
  • Авто, мото, вело
  • Авіа, з/д, водний
  • Аудіо, відео, фото
  • Дозвілля та розваги
  • Все для бізнесу
  • Дача, сад, город
  • Зоотовари
  • Електрообладнання
  • Канцтовари, книги
  • Метали, металургія
  • Мистецтво, антикваріат
  • Музичні товари
  • Нерухомість
  • Товари для послуг
  • Різне
  • Сировина і матеріали
  • Сільське господарство
  • Спорт та відпочинок
  • Текстиль, шкіра, хутро
  • Товари для дорослих
  • Товари хім промисловості
  • Ювелірні вироби
 
ub.ua Каталог товарів Товари хімічної промисловості Інгредієнти косметичних парфумерних засобів Сировина для косметології ГЛІЦЕРИН МОНОСТЕАРАТ 90%, Glyceryl Stearate

ГЛІЦЕРИН МОНОСТЕАРАТ 90%, Glyceryl Stearate

  • В наявності

    Код товару: M11182970

    Ціна договірна

    Способи оплати

    • Безготівковий
    • Післяплатою

    Способи доставки

    Компанія здійснює повернення відповідно до Закону «Про захист прав споживачів»

    Термін повернення: 14 днів.

    Вартість повернення: за рахунок покупця.

    Повернення товару належної якості

    Умови повернення за Законом: товар не був у вживанні, що не розкрита упаковка, збережений товарний вигляд і споживчі властивості (в справному стані).

    Якщо умови не виконані, згідно із законом вам відмовлять в поверненні або обміні.

    У разі обміну або повернення товару, всі транспортні витрати клієнт бере на себе.

    Обмін на такий же товар або повернення коштів за товар.

    Повернення товару неналежної якості

    Перевіряйте своє замовлення безпосередньо на пошті, при отриманні. У разі, якщо Ви бачите, що упаковка товару пошкоджена або товар знаходиться в неробочому стані або він не підходить Вам з якихось причин або зовні є ознаки того, що товар прийшов в непридатність через не якісного надання перевізником своїх послуг, неповна комплектація - відмовляйтеся від нього прямо на пошті і в письмовому вигляді заявите перевізнику причину такої відмови, складайте АКТ. Покупцям, які не виконали цю умову буде відмовлено в обміні товару або повернення грошових коштів через відсутність провини і непричетність магазину до пошкодження товару і порушення цілісності його упаковки.

    Умови повернення та обміну

    Схожі товари купити

    Опис товару ГЛІЦЕРИН МОНОСТЕАРАТ 90%, Glyceryl Stearate

    ГЛІЦЕРИН МОНОСТЕАРАТ 90%

    INCI: Гліцерин Стеарат

    Опис: являє собою суміш monoglicerides, в основному, гліцерин, а також різні кількості дигліцеридів і тригліцеридів.

    Походження: рослинні, не містить тваринних жирів

    Вид: порошок майже білий

    Розчинність: розчинний в гарячому етанолі, ефір, хлороформ, гарячий ацетон, мінеральні масла і косметичні масла. Практично нерозчинний у воді, але може розходитися в ньому.

    Клас: емульсійна емульсія B/О і Co-емульгатор для О/B, не-іонегенного, не етоксильованих

    HLB: 3, 8

    Країна: Індія, Малайзія

    Функціональність

    Він виробляється частковою глімізацією рослинної олії, яка складається в основному з тригліцеридів стеаринової кислоти, або за рахунок етерифікації Гліцерину олеїнової кислоти рослинного походження. Він використовується в косметиці і засобах особистого догляду як емульгатор, шкіра і засоби догляду за волоссям і як ароматичного інгредієнта. Гліцерилстеарат є емульгатором, що допомагає формувати нейтральні, стабільні емульсії. Він також є розчинником, зволожувачем і  регулятором консистенції в композиціях водо-в-олії і олія-в-воді. Крім того, його можна використовувати як лубриканту для шкіри і дає шкірі приємне відчуття. Отриманий для косметичного використання з пальмової олії - ядрова або соєва олія, вінтакож зустрічається в організмі людини. Це дуже м'яка речовина з низьким профілем подразнення шкіри .

    Властивості:

    Моностеарат Гліцерин (моностеарат Гліцерин; Стеарат Гліцерин) широко використовується в косметиці:

    Це емульсифікація і солюбілізуючий інгредієнт, диспергатор,

    Пом'якшувач

    Стабілізатора складу,

    Створює жирний шар на поверхні шкіри, що допомагає йому утримувати воду

    Зволожує і пом'якшує шкіру, зменшує подразнення, розтріскування і лущення

    Зволожує волосся і шкіру голови, захищає від сухості

    Запобігає закручуванню волосся

    Робить вироби непрозорими за зовнішнім виглядом

    Підвищує в'язкість

    Зменшує заплутування волосся

    Пом'якшує і розгладжує шкіру

    Тримає макіяж на шкірі

    Запобігає утворенню грудочок в туші

    Використовується в:

    дитячих кремах, масках, кремах для обличчя, тональних засобах, лосьйонах для рук, шампунях для тіла

    Основна функція: емульгатор, стабілізатор, модифікатор реології, кондиціонування, емолент, зволожувач повітря

     Використання: Емульгатор додається до жирної фази крему. Олійна (жирова) та водна фази нагріваються в окремих ємностях до температури бл. 70°C. Далі ці фази змішуються, потім охолоджують суміш. Для одержання стабільних емульсій олія/вода рекомендується застосовувати моностеарат гліцерину із співемульгаторами.

    Введення: - Туші, тіні для очей - 2 - 5% - Гелі, шампуні та рідке молочко, ополіскувачі - 2 - 5%, - Щільні мазі - креми, маски живильні - 2 - 5%, - Лосьйони, креми для обличчя, сонцезахисна косметика - 1,5 - 2,5%.
    Зберігання: При зберіганні за температури нижче 35°С та в захищеному від вологи місці в закритій упаковці продукт зберігає свої характеристики не менше 18 місяців.
    Токсичність: Гліцерилмоностеарат широко використовується в косметиці, харчових продуктах та пероральних та місцевих фармацевтичних препаратах і зазвичай розглядається як нетоксичний матеріал, що не викликає подразнення.
    Збагачений зволожуючий лосьйон (до та після засмаги) - типова рецептура
    Змішати окремо інгредієнти фази А при нагріванні 70 - 80 ◦С. Змішати інгредієнти фази В і нейтралізувати розчин до рН 7,0. Змішати фазу А і фазу В, емульгувати і охолодити.

    Фаза

    Інгредієнт

    %

    А

    Олія сезаму

    15.0

    Hydrogenated polyisobutene

    20,0

    Glyceryl Monostearate  90%

    3,0

    Isopropyl Myristate

    10,0

    Ланолін безводний

    5,0

    В

    Carbomer 934

    0,2

    Propylene Glycol

    10,0

    Триетаноламін

    до рН 7,0

    Вода

    до 100

    Технічні характеристики

    Хімічні та фізичні характеристики

    Специфікація

    Кислотне число

    Макс. 3

    Йодне число

    Макс. 2

    Вміст моноефіру, %

    Мин. 95

    Вільний гліцерин, %

    макс. 1

     

    ГЛІЦЕРИН МОНОСТЕАРАТ 90%

    INCI: Гліцерин Стеарат

    Опис: являє собою суміш monoglicerides, в основному, гліцерин, а також різні кількості дигліцеридів і тригліцеридів.

    Походження: рослинні, не містить тваринних жирів

    Вид: порошок майже білий

    Розчинність: розчинний в гарячому етанолі, ефір, хлороформ, гарячий ацетон, мінеральні масла і косметичні масла. Практично нерозчинний у воді, але може розходитися в ньому.

    Клас: емульсійна емульсія B/О і Co-емульгатор для О/B, не-іонегенного, не етоксильованих

    HLB: 3, 8

    Країна: Індія, Малайзія

    Функціональність

    Він виробляється частковою глімізацією рослинної олії, яка складається в основному з тригліцеридів стеаринової кислоти, або за рахунок етерифікації Гліцерину олеїнової кислоти рослинного походження. Він використовується в косметиці і засобах особистого догляду як емульгатор, шкіра і засоби догляду за волоссям і як ароматичного інгредієнта. Гліцерилстеарат є емульгатором, що допомагає формувати нейтральні, стабільні емульсії. Він також є розчинником, зволожувачем і  регулятором консистенції в композиціях водо-в-олії і олія-в-воді. Крім того, його можна використовувати як лубриканту для шкіри і дає шкірі приємне відчуття. Отриманий для косметичного використання з пальмової олії - ядрова або соєва олія, вінтакож зустрічається в організмі людини. Це дуже м'яка речовина з низьким профілем подразнення шкіри .

    Властивості:

    Моностеарат Гліцерин (моностеарат Гліцерин; Стеарат Гліцерин) широко використовується в косметиці:

    Це емульсифікація і солюбілізуючий інгредієнт, диспергатор,

    Пом'якшувач

    Стабілізатора складу,

    Створює жирний шар на поверхні шкіри, що допомагає йому утримувати воду

    Зволожує і пом'якшує шкіру, зменшує подразнення, розтріскування і лущення

    Зволожує волосся і шкіру голови, захищає від сухості

    Запобігає закручуванню волосся

    Робить вироби непрозорими за зовнішнім виглядом

    Підвищує в'язкість

    Зменшує заплутування волосся

    Пом'якшує і розгладжує шкіру

    Тримає макіяж на шкірі

    Запобігає утворенню грудочок в туші

    Використовується в:

    дитячих кремах, масках, кремах для обличчя, тональних засобах, лосьйонах для рук, шампунях для тіла

    Основна функція: емульгатор, стабілізатор, модифікатор реології, кондиціонування, емолент, зволожувач повітря

     Використання: Емульгатор додається до жирної фази крему. Олійна (жирова) та водна фази нагріваються в окремих ємностях до температури бл. 70°C. Далі ці фази змішуються, потім охолоджують суміш. Для одержання стабільних емульсій олія/вода рекомендується застосовувати моностеарат гліцерину із співемульгаторами.

    Введення: - Туші, тіні для очей - 2 - 5% - Гелі, шампуні та рідке молочко, ополіскувачі - 2 - 5%, - Щільні мазі - креми, маски живильні - 2 - 5%, - Лосьйони, креми для обличчя, сонцезахисна косметика - 1,5 - 2,5%.
    Зберігання: При зберіганні за температури нижче 35°С та в захищеному від вологи місці в закритій упаковці продукт зберігає свої характеристики не менше 18 місяців.
    Токсичність: Гліцерилмоностеарат широко використовується в косметиці, харчових продуктах та пероральних та місцевих фармацевтичних препаратах і зазвичай розглядається як нетоксичний матеріал, що не викликає подразнення.
    Збагачений зволожуючий лосьйон (до та після засмаги) - типова рецептура
    Змішати окремо інгредієнти фази А при нагріванні 70 - 80 ◦С. Змішати інгредієнти фази В і нейтралізувати розчин до рН 7,0. Змішати фазу А і фазу В, емульгувати і охолодити.

    Фаза

    Інгредієнт

    %

    А

    Олія сезаму

    15.0

    Hydrogenated polyisobutene

    20,0

    Glyceryl Monostearate  90%

    3,0

    Isopropyl Myristate

    10,0

    Ланолін безводний

    5,0

    В

    Carbomer 934

    0,2

    Propylene Glycol

    10,0

    Триетаноламін

    до рН 7,0

    Вода

    до 100

    Технічні характеристики

    Хімічні та фізичні характеристики

    Специфікація

    Кислотне число

    Макс. 3

    Йодне число

    Макс. 2

    Вміст моноефіру, %

    Мин. 95

    Вільний гліцерин, %

    макс. 1

     

    Весь опис

    Відгуки

  • Відгуки ГЛІЦЕРИН МОНОСТЕАРАТ 90%, Glyceryl Stearate

    Залишити відгук
  • Фотографії ГЛІЦЕРИН МОНОСТЕАРАТ 90%, Glyceryl Stearate

Продавати на Ub.ua
Контакти
gold
Хімія для басейнів та озер Vodnar -МХ і Густав Геесс Україна
На ub.ua 11 років
Адреса:

08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60

Номер телефону: +38 (050) 3380851 +38 (050) 3374655
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create