Каталог товарів

  • Одяг, взуття
  • Все для дому
  • Меблі
  • Медичні товари
  • Побутова техніка
  • Комп’ютери та програми
  • Краса і здоров'я
  • Все для дітей
  • Будівництво та ремонт
  • Продукти та напої
  • Подарунки, квіти
  • Інструмент
  • Безпека та захист
  • Промислове обладнання
  • Смартфони, телефони
  • Авто, мото, вело
  • Авіа, з/д, водний
  • Аудіо, відео, фото
  • Дозвілля та розваги
  • Все для бізнесу
  • Дача, сад, город
  • Зоотовари
  • Електрообладнання
  • Канцтовари, книги
  • Метали, металургія
  • Мистецтво, антикваріат
  • Музичні товари
  • Нерухомість
  • Товари для послуг
  • Різне
  • Сировина і матеріали
  • Сільське господарство
  • Спорт та відпочинок
  • Текстиль, шкіра, хутро
  • Товари для дорослих
  • Товари хім промисловості
  • Ювелірні вироби
 
ub.ua Каталог товарів Товари хімічної промисловості Інгредієнти косметичних парфумерних засобів Сировина для косметології Полісорбат 80 - ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)

Полісорбат 80 - ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)

  • В наявності

    Код товару: M11182972

    Ціна договірна

    Способи оплати

    • Безготівковий
    • Післяплатою

    Способи доставки

    Компанія здійснює повернення відповідно до Закону «Про захист прав споживачів»

    Термін повернення: 14 днів.

    Вартість повернення: за рахунок покупця.

    Повернення товару належної якості

    Умови повернення за Законом: товар не був у вживанні, що не розкрита упаковка, збережений товарний вигляд і споживчі властивості (в справному стані).

    Якщо умови не виконані, згідно із законом вам відмовлять в поверненні або обміні.

    У разі обміну або повернення товару, всі транспортні витрати клієнт бере на себе.

    Обмін на такий же товар або повернення коштів за товар.

    Повернення товару неналежної якості

    Перевіряйте своє замовлення безпосередньо на пошті, при отриманні. У разі, якщо Ви бачите, що упаковка товару пошкоджена або товар знаходиться в неробочому стані або він не підходить Вам з якихось причин або зовні є ознаки того, що товар прийшов в непридатність через не якісного надання перевізником своїх послуг, неповна комплектація - відмовляйтеся від нього прямо на пошті і в письмовому вигляді заявите перевізнику причину такої відмови, складайте АКТ. Покупцям, які не виконали цю умову буде відмовлено в обміні товару або повернення грошових коштів через відсутність провини і непричетність магазину до пошкодження товару і порушення цілісності його упаковки.

    Умови повернення та обміну

    Схожі товари купити

    Опис товару Полісорбат 80 - ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)

    Полісорат 80-ЕРКАСОРБ МНС V/FD (INCI: Полісорат 80)

    Опис:
    Це похідна поліоксиетилену і сорбітоанатолоату

    Походження: синтетичне

    Порода: від жовтого до бурштинового кольору масляниста рідина

    Розчинна: вода, алкоголь, масла

    Не розчиняються: в мінеральних оліях, в парафіні

    Клас: неонігенний емульгатор, солюбілізатори, диспергатори, ПАР.

    HLB: 15

    Критична  концентрація міцелоутворення у воді: 0,012 мм

    Країна: Італія

    Функціональність

    Солюбілізуючий агент діє як поверхнево-активна речовина і збільшує розчинність одного агента в іншому. Речовина, яка зазвичай не розчиняються в конкретному розчині може розчинятися за допомогою солюбілізуючого агента. Створює масляні емульсії для води. Широко застосовується в косметиці для того, щоб зробити ефірні, рослинні олії і парфуми водорозчинними. Часто використовується в промислових і домашніх косметичних засобах для введення в продукт з переважаючою фази жирних або ефірних масел, а також парфумерії та ароматизаторів. Поліорбат-80 можна використовувати в домашніх умовах, щоб зробити гідрофільну олію для лазні та/або душу. Для досягнення стабільних емульсій і регуляції фактури виробу використовуються різні комбінації різних полісорбатів і вищих спиртів.

    Функції

    виконує колоїдне розчинення ефірних і натуральних олій;

    у складі гідрофільної олії та масок дозволяє легко очистити шкіру і волосся;

    розчиняє жирові пробки і видаляє бруд і навіть дуже водостійку косметики з очей і шкіри;

    проявляє слабку антистатичну дію;

    розчиняє і дезодорує осаджену сірку;

    покращує в'язкість і зовнішній вигляд косметичних засобів

    Безпека:

    (CIR) команда оцінила наукові дані і прийшли до висновку, що полісорбат 80 безпечийі для використання в косметичних рецептурах.

    Використовується в:

    Продуктах для миття тіла,

    Шампунях

    Засобах від випадіння волосся,

    Лосьйонах

    Кремах

    Оліях для ванн,

    Гідрофільних оліях.

    Основна функція: Солюбілізатор, стабілізатор, модифікатор в'язкості

    Використання: Додавати у водну фазу або масляну фазу, не гріти більше 60ºС. При нагріванні може замутнювати розчини.
    Введення: Відсоток вважається від % масла/віддушки: 1 - 50%
    Приклади:
    Гідрофільна олія: додати до базової олії від 5 до 10% полісорбату 80, добре перемішати.
    Олії (в тому числі ароматичні) для душу та ванни: слідуючи попередньій інструкції, додати до суміші олій (або в одну) від 20 до 50% полісорбату 80 + ефірні олії/віддушки.
    Масляні соляні/цукрові скраби для тіла: 45% цукру або морської солі (середнього помелу), 20% олії кокосу, 20% меленої кави, 15% полісорбату 80, віддушка.
    Для розчинення ефірних олій можна брати пропорцію від 1:1
    Зберігання: в оригінальних контейнерах в місці, що добре провітрюється, вдалині від джерел нагріву і джерел вогню.

    Полісорат 80-ЕРКАСОРБ МНС V/FD (INCI: Полісорат 80)

    Опис:
    Це похідна поліоксиетилену і сорбітоанатолоату

    Походження: синтетичне

    Порода: від жовтого до бурштинового кольору масляниста рідина

    Розчинна: вода, алкоголь, масла

    Не розчиняються: в мінеральних оліях, в парафіні

    Клас: неонігенний емульгатор, солюбілізатори, диспергатори, ПАР.

    HLB: 15

    Критична  концентрація міцелоутворення у воді: 0,012 мм

    Країна: Італія

    Функціональність

    Солюбілізуючий агент діє як поверхнево-активна речовина і збільшує розчинність одного агента в іншому. Речовина, яка зазвичай не розчиняються в конкретному розчині може розчинятися за допомогою солюбілізуючого агента. Створює масляні емульсії для води. Широко застосовується в косметиці для того, щоб зробити ефірні, рослинні олії і парфуми водорозчинними. Часто використовується в промислових і домашніх косметичних засобах для введення в продукт з переважаючою фази жирних або ефірних масел, а також парфумерії та ароматизаторів. Поліорбат-80 можна використовувати в домашніх умовах, щоб зробити гідрофільну олію для лазні та/або душу. Для досягнення стабільних емульсій і регуляції фактури виробу використовуються різні комбінації різних полісорбатів і вищих спиртів.

    Функції

    виконує колоїдне розчинення ефірних і натуральних олій;

    у складі гідрофільної олії та масок дозволяє легко очистити шкіру і волосся;

    розчиняє жирові пробки і видаляє бруд і навіть дуже водостійку косметики з очей і шкіри;

    проявляє слабку антистатичну дію;

    розчиняє і дезодорує осаджену сірку;

    покращує в'язкість і зовнішній вигляд косметичних засобів

    Безпека:

    (CIR) команда оцінила наукові дані і прийшли до висновку, що полісорбат 80 безпечийі для використання в косметичних рецептурах.

    Використовується в:

    Продуктах для миття тіла,

    Шампунях

    Засобах від випадіння волосся,

    Лосьйонах

    Кремах

    Оліях для ванн,

    Гідрофільних оліях.

    Основна функція: Солюбілізатор, стабілізатор, модифікатор в'язкості

    Використання: Додавати у водну фазу або масляну фазу, не гріти більше 60ºС. При нагріванні може замутнювати розчини.
    Введення: Відсоток вважається від % масла/віддушки: 1 - 50%
    Приклади:
    Гідрофільна олія: додати до базової олії від 5 до 10% полісорбату 80, добре перемішати.
    Олії (в тому числі ароматичні) для душу та ванни: слідуючи попередньій інструкції, додати до суміші олій (або в одну) від 20 до 50% полісорбату 80 + ефірні олії/віддушки.
    Масляні соляні/цукрові скраби для тіла: 45% цукру або морської солі (середнього помелу), 20% олії кокосу, 20% меленої кави, 15% полісорбату 80, віддушка.
    Для розчинення ефірних олій можна брати пропорцію від 1:1
    Зберігання: в оригінальних контейнерах в місці, що добре провітрюється, вдалині від джерел нагріву і джерел вогню.

    Весь опис

    Відгуки

  • Відгуки Полісорбат 80 - ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)

    Залишити відгук
  • Фотографії Полісорбат 80 - ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)

Продавати на Ub.ua
Контакти
gold
Хімія для басейнів та озер Vodnar -МХ і Густав Геесс Україна
На ub.ua 11 років
Адреса:

08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60

Номер телефону: +38 (050) 3380851 +38 (050) 3374655
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create