Емульгатор - ERCASORB MO V (INCI: SORBITAN OLEATE)
Емульгатор - ERCASORB MO V (INCI: SORBITAN OLEATE)

Емульгатор - ERCASORB MO V (INCI: SORBITAN OLEATE)

Код товару M11182976
В наявності

Емульгатор - ERCASORB MO V (INCI: SORBITAN OLEATE)

 
105 грн
Кількість
Загальна вартість
0 грн
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
В наявності
 
105 грн
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
premium
Інформація про продавця:
Адреса
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Реєстрація нового продавця


Опис: самоемуляції бази на основі натуральних сировинних матеріалів, що використовуються для створення M/B емульсії

Походження: синтетичні

Вид: прозора в'язка рідина

Розчинна: в мінеральних і рослинних оліях, розсіяних у воді

Клас: емульсійна емульсія B/M і Co-емульгатор для M/B, не-іонегенного, не інкірованних

HLB: 4, 3

Країна: Італія

Функціональність

Сорбіан олеат є складним моноефіру олеїнової кислоти (джерело омега) і гектосол Ангідрид, отриманий з сорбіт (часто використовується в якості зволожуючого). Він використовується в різних формулах, використовуваних в косметичній промисловості, в тому числі продуктів по догляду за шкірою, чистячі засоби, зволожувачі, Косметика для очей та інші косметичні засоби. Хоча він також розглядається як інгредієнт в ароматизатор і зовні активної речовини, вона в основному використовується в якості емульгатор і особливо підходить для сполук, що містять рослинні олії. Вважається хорошим соемульгатор для лосьйони та інших емульсій.

Перш за все-Зволожуюча шкіра, утворює емульсії, багаті на нафту (50-70% від масляного етапу), формує щільні текстури, створює захисну плівку на шкірі і дуже поживний креми.

Властивості

На основі рослинних емульгатор і соемульгатор для приготування стійких кремів і лосьйони, таких як "вода в олії"

Сумісний з усіма видами косметичних масел і активних інгредієнтів

Дуже приємні властивості при нанесенні

Часто використовується з поліорами або іншими емульгаторами з високими GLB

Застосовується при підготовці кремів для обличчя і тіла. Особливо ідеально підходить для:

Креми для тіла

Догляд за сухими зонами

Масажні креми

Креми для профілактики і ліквідації розтяжок на шкірі

Захисні Креми для обличчя від холоду і туману

Захисні Креми для щік і сідниць

Косметика до і після засмаги

Косметика для макіяжу-обличчя, очі і губи, Бальзами для губ

Основна функція: емульгатор, стабілізатор, модифікатор реології

Використання: додайте до масляного етапу

Запис: 0,5-10%

Зберігання: при зберіганні при температурі нижче 35 градусів Цельсія і в вологозаповненому місці в закритому пакеті, продукт зберігає свої характеристики принаймні 18 місяців.

Токсичність: всі складні ефіри сорбіальної, в тому числі sorbital олеат, як правило, вважаються слабкими подразники шкіри, але не є чутливим.

Крем для рук (холодний процес)

Mix Гліцерин-7 Каприпізн/Капріставки і ЕРКАСОРБ МО в при кімнатній температурі.

В окремому посудині змішати жирну фазу (мінеральні масла, ізопропілміристат, пропандиолдиприпріат і тофалерилацетат) і додати його в суміш емульгаторів.

Як тільки суміш рівна, додати Гліцерин 99%.

Розсіє Carbomer в кімнатній температурі води і повільно додати його до решти компонента Mix

Додайте інші компоненти, щоб привести рН до 5,5-6 з NaOH (10% розчину).

Опис


Опис: самоемуляції бази на основі натуральних сировинних матеріалів, що використовуються для створення M/B емульсії

Походження: синтетичні

Вид: прозора в'язка рідина

Розчинна: в мінеральних і рослинних оліях, розсіяних у воді

Клас: емульсійна емульсія B/M і Co-емульгатор для M/B, не-іонегенного, не інкірованних

HLB: 4, 3

Країна: Італія

Функціональність

Сорбіан олеат є складним моноефіру олеїнової кислоти (джерело омега) і гектосол Ангідрид, отриманий з сорбіт (часто використовується в якості зволожуючого). Він використовується в різних формулах, використовуваних в косметичній промисловості, в тому числі продуктів по догляду за шкірою, чистячі засоби, зволожувачі, Косметика для очей та інші косметичні засоби. Хоча він також розглядається як інгредієнт в ароматизатор і зовні активної речовини, вона в основному використовується в якості емульгатор і особливо підходить для сполук, що містять рослинні олії. Вважається хорошим соемульгатор для лосьйони та інших емульсій.

Перш за все-Зволожуюча шкіра, утворює емульсії, багаті на нафту (50-70% від масляного етапу), формує щільні текстури, створює захисну плівку на шкірі і дуже поживний креми.

Властивості

На основі рослинних емульгатор і соемульгатор для приготування стійких кремів і лосьйони, таких як "вода в олії"

Сумісний з усіма видами косметичних масел і активних інгредієнтів

Дуже приємні властивості при нанесенні

Часто використовується з поліорами або іншими емульгаторами з високими GLB

Застосовується при підготовці кремів для обличчя і тіла. Особливо ідеально підходить для:

Креми для тіла

Догляд за сухими зонами

Масажні креми

Креми для профілактики і ліквідації розтяжок на шкірі

Захисні Креми для обличчя від холоду і туману

Захисні Креми для щік і сідниць

Косметика до і після засмаги

Косметика для макіяжу-обличчя, очі і губи, Бальзами для губ

Основна функція: емульгатор, стабілізатор, модифікатор реології

Використання: додайте до масляного етапу

Запис: 0,5-10%

Зберігання: при зберіганні при температурі нижче 35 градусів Цельсія і в вологозаповненому місці в закритому пакеті, продукт зберігає свої характеристики принаймні 18 місяців.

Токсичність: всі складні ефіри сорбіальної, в тому числі sorbital олеат, як правило, вважаються слабкими подразники шкіри, але не є чутливим.

Крем для рук (холодний процес)

Mix Гліцерин-7 Каприпізн/Капріставки і ЕРКАСОРБ МО в при кімнатній температурі.

В окремому посудині змішати жирну фазу (мінеральні масла, ізопропілміристат, пропандиолдиприпріат і тофалерилацетат) і додати його в суміш емульгаторів.

Як тільки суміш рівна, додати Гліцерин 99%.

Розсіє Carbomer в кімнатній температурі води і повільно додати його до решти компонента Mix

Додайте інші компоненти, щоб привести рН до 5,5-6 з NaOH (10% розчину).

Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
Только при самовывозе
Безготівковий
Післяплатою
только после оплаты 100 грн за доставку в два направления во избежание убытков в случае, если Вы не заберете посылку
Способи доставки:
Самовивіз
Нова Пошта
Інформація про продавця
premium
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Відгуки

Схожі товари

 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create