Емульгатор - ERCAWAX CE V (Гліцерил стеарат цитрат INCI: Glyceryl Stearate Citrate)
Емульгатор - ERCAWAX CE V (Гліцерил стеарат цитрат INCI: Glyceryl Stearate Citrate)

Емульгатор - ERCAWAX CE V (Гліцерил стеарат цитрат INCI: Glyceryl Stearate Citrate)

Код товару M11182977
В наявності

Емульгатор - ERCAWAX CE V (Гліцерил стеарат цитрат INCI: Glyceryl Stearate Citrate)

 
162 грн
Кількість
Загальна вартість
0 грн
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
В наявності
 
162 грн
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
premium
Інформація про продавця:
Адреса
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Реєстрація нового продавця

Емульгатор-ERCAWAX CE V (Гліцерин-Стеларат цитрат: Гліцерин Стеарате)

Опис:

комбінація моно-/дістеарат Гліцерин і складних моно-ефірів-і diglicerids лимонної кислоти.

Походження: синтетичні

Вид: білий або молочно-білі пластівці

Розчинна: масла частково розчиняються у воді

Клас:

Самоемульсійна база, особливо придатна для M/B емульсій.

HLB: 12

Країна: Італія

Функціональність

Самоемульсійна база, особливо придатна для емульсії, як нафта у воді.

Висока HLB-значення і аніон природа роблять КАУКАКС CE V ідеальний з-емульгатор. Він заповнює зазори між молекулами інших емульгаторів (різних споруд) в міжфазовому напрузі на прикордонній воді-маслі.

ERCAWAX CE V особливо придатний для емульсії з масляними компонентами різної полярності. При застосуванні масел з більшою полярністю, для запобігання розшарування емульсії, рекомендується використовувати більш високі дози КАУКАКС CE в.

ERCAWAX CE V також може бути використаний для стабілізації емульсії, що містять PAUs, які можуть в іншому випадку дестабілізувати емульсії. Він також має м'який ефект чистки. У деяких випадках, особливо коли поверхнево-активних речовин не може бути ускладнилася додаванням хлориду натрію, КАУАВАКС CE V може поліпшити в'язкість в емульсій і очищаючі продукти. Цей ефект залежить від рівня дисоціації цитрат і буде оптимальним для злегка кислих рН, що відповідає більшості косметичних засобів. Таким чином, при рН 5,5 на додаток до 2% КАУАВАКС CE V може поліпшити текстуру продукту

Безпеки:

Дослідження, опубліковане в міжнародному журналі токсикології в 2007 висновку, що Гліцерин Стеарат цитрат був безпечним у практиці використання Гліцерин Стеарат як косметичний інгредієнт, в концентрації описані в даній оцінці (до 5%).

Використовується в:

Креми

Маски

Лосьйони

Сироватки

продукти для волосся,

піни для гоління,

Дезодоранти

Основна функція: емульгатор, стабілізатор, модифікатор реології, emolent

Специфікації

Хімічні та фізичні характеристики

Одиниці

Специфікації

Поява при 20 0 с

-

Білі або молочно-білі пластівці

Кислотного числа

мг КОХ/г

Макс. 34

Кількість азенів

мг КОХ/г

215-265

Йод номер

CG/g J

Макс. 3

Точка плавлення

° с

58-68

Використання: додати пластівці до фази гарячого масла (близько 80 градусів с) і перемішати до однорідної маси. Об'єднайте потім з гарячою водою фазу.

Запис: 0,5-4,0%

Зберігання: при зберіганні при температурі нижче 35 градусів с у захищеному від вологи місці в оригінальній закритій упаковці, продукт зберігає свої характеристики принаймні 18 місяців.

 

Опис

Емульгатор-ERCAWAX CE V (Гліцерин-Стеларат цитрат: Гліцерин Стеарате)

Опис:

комбінація моно-/дістеарат Гліцерин і складних моно-ефірів-і diglicerids лимонної кислоти.

Походження: синтетичні

Вид: білий або молочно-білі пластівці

Розчинна: масла частково розчиняються у воді

Клас:

Самоемульсійна база, особливо придатна для M/B емульсій.

HLB: 12

Країна: Італія

Функціональність

Самоемульсійна база, особливо придатна для емульсії, як нафта у воді.

Висока HLB-значення і аніон природа роблять КАУКАКС CE V ідеальний з-емульгатор. Він заповнює зазори між молекулами інших емульгаторів (різних споруд) в міжфазовому напрузі на прикордонній воді-маслі.

ERCAWAX CE V особливо придатний для емульсії з масляними компонентами різної полярності. При застосуванні масел з більшою полярністю, для запобігання розшарування емульсії, рекомендується використовувати більш високі дози КАУКАКС CE в.

ERCAWAX CE V також може бути використаний для стабілізації емульсії, що містять PAUs, які можуть в іншому випадку дестабілізувати емульсії. Він також має м'який ефект чистки. У деяких випадках, особливо коли поверхнево-активних речовин не може бути ускладнилася додаванням хлориду натрію, КАУАВАКС CE V може поліпшити в'язкість в емульсій і очищаючі продукти. Цей ефект залежить від рівня дисоціації цитрат і буде оптимальним для злегка кислих рН, що відповідає більшості косметичних засобів. Таким чином, при рН 5,5 на додаток до 2% КАУАВАКС CE V може поліпшити текстуру продукту

Безпеки:

Дослідження, опубліковане в міжнародному журналі токсикології в 2007 висновку, що Гліцерин Стеарат цитрат був безпечним у практиці використання Гліцерин Стеарат як косметичний інгредієнт, в концентрації описані в даній оцінці (до 5%).

Використовується в:

Креми

Маски

Лосьйони

Сироватки

продукти для волосся,

піни для гоління,

Дезодоранти

Основна функція: емульгатор, стабілізатор, модифікатор реології, emolent

Специфікації

Хімічні та фізичні характеристики

Одиниці

Специфікації

Поява при 20 0 с

-

Білі або молочно-білі пластівці

Кислотного числа

мг КОХ/г

Макс. 34

Кількість азенів

мг КОХ/г

215-265

Йод номер

CG/g J

Макс. 3

Точка плавлення

° с

58-68

Використання: додати пластівці до фази гарячого масла (близько 80 градусів с) і перемішати до однорідної маси. Об'єднайте потім з гарячою водою фазу.

Запис: 0,5-4,0%

Зберігання: при зберіганні при температурі нижче 35 градусів с у захищеному від вологи місці в оригінальній закритій упаковці, продукт зберігає свої характеристики принаймні 18 місяців.

 

Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
Только при самовывозе
Безготівковий
Післяплатою
только после оплаты 100 грн за доставку в два направления во избежание убытков в случае, если Вы не заберете посылку
Способи доставки:
Самовивіз
Нова Пошта
Інформація про продавця
premium
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Відгуки

Схожі товари

 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create