Емульгатор - ERCAWAX SE 100 V/FD(INCI: PEG-100 Stearate)
Емульгатор - ERCAWAX SE 100 V/FD(INCI: PEG-100 Stearate)

Емульгатор - ERCAWAX SE 100 V/FD(INCI: PEG-100 Stearate)

Код товару M11182978
В наявності

Емульгатор - ERCAWAX SE 100 V/FD(INCI: PEG-100 Stearate)

 
126 грн
Кількість
Загальна вартість
0 грн
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
В наявності
 
126 грн
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
premium
Інформація про продавця:
Адреса
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Реєстрація нового продавця

Емульгатор- ERCAWAX SE 100 V/FD (INCI: PEG-100 Стеарат)

Опис: Поліетилен глікоул ефіру стеаринової кислоти

Походження: синтетичні

Вид: білі пластівці

Розчинна: вода, алкоголь, рослинні олії

Клас: емульгатор, emolent

HLB: 18, 8

Країна: Італія

Функціональність

М/в неособистому емульгатор підходить для кремів, мазей і лосьйони. Низькою дозуванням і хорошою стійкістю. Має диспергування властивостей. Він стабільний для кислот і лужних металів.

Peg стеларат-100 в основному використовується в косметичній і косметичної промисловості, як Пом'якшувач, емульгатор і зволожувач, хоча Загальновідомо, що Прив'язка Стеарати також очистити шкіру і волосся, допомагаючи воді змішати з маслом і бруду, щоб вони могли бути змиті.

Сприяє швидшому засвоєнню виробу, а також забезпечує Глибоке проникнення водорозчинних косметичних інгредієнтів, минаючи епідермальний бар'єр.

Безпеки:

Дослідження, опубліковане в журналі токсикології в 2005 під заголовком "оцінка безпеки поліетиленових гліз (PEG) і їх похідних при використанні в косметичній продукції, висновок, що:" беручи до уваги всю доступну інформацію з пов'язаних з'єднань, а також метод і механізм дії, жодна загроза безпеці цих речовин не може бути ідентифікована, тому, виходячи з наявних даних, робиться висновок, що ПРИВ'ЯЗКА з широким спектром молекулярної маси (від 200 до більш ніж 10 000), їх ефіри та ефіри жирних кислот Лаура (жирні кислоти, розрідкати, стеари, дискусії) безпечні для використання в косметиці.

PEG-100 Стеарат не вважається дратівливим або сенсибілізатора (це дає тільки мінімальне роздратування в дослідженнях при концентрації до 100%), і затверджується для використання CIR і FDA, але не на пошкоджену шкіру

Використовується в:

Крем

Антиперспіранти

Косметика для сонцезахисних

Серветки щочистячі

Чищення обличчя

Косметика для обличчя

Косметика для догляду за ногами

Кондиціонери для волосся

Косметика для догляду за руками і тілом

Продукти для гоління

Волосся Стайлинг продукти

Основна функція: емульгатор, співлюбитель, стабілізатор

 

Опис

Емульгатор- ERCAWAX SE 100 V/FD (INCI: PEG-100 Стеарат)

Опис: Поліетилен глікоул ефіру стеаринової кислоти

Походження: синтетичні

Вид: білі пластівці

Розчинна: вода, алкоголь, рослинні олії

Клас: емульгатор, emolent

HLB: 18, 8

Країна: Італія

Функціональність

М/в неособистому емульгатор підходить для кремів, мазей і лосьйони. Низькою дозуванням і хорошою стійкістю. Має диспергування властивостей. Він стабільний для кислот і лужних металів.

Peg стеларат-100 в основному використовується в косметичній і косметичної промисловості, як Пом'якшувач, емульгатор і зволожувач, хоча Загальновідомо, що Прив'язка Стеарати також очистити шкіру і волосся, допомагаючи воді змішати з маслом і бруду, щоб вони могли бути змиті.

Сприяє швидшому засвоєнню виробу, а також забезпечує Глибоке проникнення водорозчинних косметичних інгредієнтів, минаючи епідермальний бар'єр.

Безпеки:

Дослідження, опубліковане в журналі токсикології в 2005 під заголовком "оцінка безпеки поліетиленових гліз (PEG) і їх похідних при використанні в косметичній продукції, висновок, що:" беручи до уваги всю доступну інформацію з пов'язаних з'єднань, а також метод і механізм дії, жодна загроза безпеці цих речовин не може бути ідентифікована, тому, виходячи з наявних даних, робиться висновок, що ПРИВ'ЯЗКА з широким спектром молекулярної маси (від 200 до більш ніж 10 000), їх ефіри та ефіри жирних кислот Лаура (жирні кислоти, розрідкати, стеари, дискусії) безпечні для використання в косметиці.

PEG-100 Стеарат не вважається дратівливим або сенсибілізатора (це дає тільки мінімальне роздратування в дослідженнях при концентрації до 100%), і затверджується для використання CIR і FDA, але не на пошкоджену шкіру

Використовується в:

Крем

Антиперспіранти

Косметика для сонцезахисних

Серветки щочистячі

Чищення обличчя

Косметика для обличчя

Косметика для догляду за ногами

Кондиціонери для волосся

Косметика для догляду за руками і тілом

Продукти для гоління

Волосся Стайлинг продукти

Основна функція: емульгатор, співлюбитель, стабілізатор

 

Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
Только при самовывозе
Безготівковий
Післяплатою
только после оплаты 100 грн за доставку в два направления во избежание убытков в случае, если Вы не заберете посылку
Способи доставки:
Самовивіз
Нова Пошта
Інформація про продавця
premium
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Відгуки

Схожі товари

 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create