Эмульсійний віск - ERCAMULS NF V/FD-INCI: Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60
Эмульсійний віск - ERCAMULS NF V/FD-INCI: Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60

Эмульсійний віск - ERCAMULS NF V/FD-INCI: Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60

Код товару M11182981
В наявності

Эмульсійний віск - ERCAMULS NF V/FD-INCI: Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60

 
120 грн
Кількість
Загальна вартість
0 грн
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
В наявності
 
120 грн
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
premium
Інформація про продавця:
Адреса
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Реєстрація нового продавця

Емульсійні віск-ЕРКАМЮЛЬС NF V/FD-INCI: Цетиловий спирт (і) Полісорат 60

Самоемульсійна база для косметичних і фармацевтичних емульсій за типом масла в воді

Опис: самоемуляції бази на основі натуральних сировинних матеріалів, що використовуються для створення M/B емульсії

Походження: синтетичні

Перегляд: пластівці слонової кістки

Розчинна: масла частково розчиняються у воді

Клас: самоемульсійна основа для M/B емульсії.

Країна: Італія

Функціональність

ЕРКАМЮЛЬС ф. в. є самоемульсійною базою на основі природної сировини, що використовується для створення M/B емульсії. Він може бути використаний для широкого спектру косметичних продуктів, таких як креми і зволожуючі лосьйони, продукти для волосся (бальзами-ополіскувачі, кондиціонери), креми, Гідрофільні плитки, Бальзами для губ і т. д.

Властивості:

Є згущувач і стабілізатор системи в'язкості нафти у воді

Він діє як соемульгатор (запобігає поділу компонентів)

Пом'якшує шкіру

Він тягне пори

Без роздратування

Знезаражує

Він тримає вологу в шкірі, створюючи плівку

Додає шкірі оксамитовою, шовковистою

Пом'якшувач і стабілізатор емульсії

Emolent

Покращує консистенцію безводних продуктів, таких як помади, скраби для тіла

Покращує структуру волосся, полегшує розчісування

є згущувач і стабілізатор системи в'язкості нафти у воді

виступає в якості соемульгатор (запобігає поділу компонентів)

пом'якшує шкіру

підтягує пори

без роздратування

Знезаражує

тримає вологу в шкірі, образна плівка

додає шкірі оксамитовою, шовковистою

Пом'якшувач і стабілізатор емульсії

emolent

покращує консистенцію безводних продуктів, таких як помади, скраби для тіла

покращує структуру волосся, полегшує розчісування

Використання: додати на фазу гарячого масла і перемішати до однорідної маси. Об'єднайте потім з гарячою водою фазу.

Вхід: 3-5%-лосьйони; 5-10%-крем

Зберігання: при зберіганні при температурі нижче 35 градусів Цельсія і в вологозаповненому місці в закритому пакеті, продукт зберігає свої характеристики принаймні 18 місяців.

Токсичність: за доступною інформацією, продукт не викликає проблем зі здоров'ям. Однак при роботі з нею рекомендується дотримуватися відповідних заходів для обробки хімічних речовин.

Опис

Емульсійні віск-ЕРКАМЮЛЬС NF V/FD-INCI: Цетиловий спирт (і) Полісорат 60

Самоемульсійна база для косметичних і фармацевтичних емульсій за типом масла в воді

Опис: самоемуляції бази на основі натуральних сировинних матеріалів, що використовуються для створення M/B емульсії

Походження: синтетичні

Перегляд: пластівці слонової кістки

Розчинна: масла частково розчиняються у воді

Клас: самоемульсійна основа для M/B емульсії.

Країна: Італія

Функціональність

ЕРКАМЮЛЬС ф. в. є самоемульсійною базою на основі природної сировини, що використовується для створення M/B емульсії. Він може бути використаний для широкого спектру косметичних продуктів, таких як креми і зволожуючі лосьйони, продукти для волосся (бальзами-ополіскувачі, кондиціонери), креми, Гідрофільні плитки, Бальзами для губ і т. д.

Властивості:

Є згущувач і стабілізатор системи в'язкості нафти у воді

Він діє як соемульгатор (запобігає поділу компонентів)

Пом'якшує шкіру

Він тягне пори

Без роздратування

Знезаражує

Він тримає вологу в шкірі, створюючи плівку

Додає шкірі оксамитовою, шовковистою

Пом'якшувач і стабілізатор емульсії

Emolent

Покращує консистенцію безводних продуктів, таких як помади, скраби для тіла

Покращує структуру волосся, полегшує розчісування

є згущувач і стабілізатор системи в'язкості нафти у воді

виступає в якості соемульгатор (запобігає поділу компонентів)

пом'якшує шкіру

підтягує пори

без роздратування

Знезаражує

тримає вологу в шкірі, образна плівка

додає шкірі оксамитовою, шовковистою

Пом'якшувач і стабілізатор емульсії

emolent

покращує консистенцію безводних продуктів, таких як помади, скраби для тіла

покращує структуру волосся, полегшує розчісування

Використання: додати на фазу гарячого масла і перемішати до однорідної маси. Об'єднайте потім з гарячою водою фазу.

Вхід: 3-5%-лосьйони; 5-10%-крем

Зберігання: при зберіганні при температурі нижче 35 градусів Цельсія і в вологозаповненому місці в закритому пакеті, продукт зберігає свої характеристики принаймні 18 місяців.

Токсичність: за доступною інформацією, продукт не викликає проблем зі здоров'ям. Однак при роботі з нею рекомендується дотримуватися відповідних заходів для обробки хімічних речовин.

Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
Только при самовывозе
Безготівковий
Післяплатою
только после оплаты 100 грн за доставку в два направления во избежание убытков в случае, если Вы не заберете посылку
Способи доставки:
Самовивіз
Нова Пошта
Інформація про продавця
premium
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60
Відгуки

Схожі товари

 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create