Карнаубський віск купити недорого
Карнаубський віск купити недорого
  • +380 (66) 66083XX
Ціна договірна

Карнаубський віск купити недорого

Код товару 17930538
В наявності

Карнаубський віск купити недорого

 
Ціна договірна
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
В наявності
 
Ціна договірна
Дізнатись ціну
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
premium
Інформація про продавця:
Адреса
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60, офіс 60
Телефони
  • +380 (66) 66083XX
0 відгуків
Додати відгук
Реєстрація нового продавця
INCI: Carnauba wax.


Зовні він є пластівцями жовтуватого відтінку з легким характерним запахом. Він один з самого термостійкого воску з тих, що використовують в косметології, його температура плавлення складає 80-85⁰С.


Застосовують в кремах в якості структуроутворювача, але все-таки основна сфера застосування воску карнаубы-декоративна косметика. Карнаубський віск з успіхом застосовують у складі губних помад, твердих блисків, фарбувальних стержнів олівців.


Він має виняткову здатність зв'язувати рідку жирову мacсу і підвищувати температуру плавлення губної помади. Завдяки карнаубскому воску помада не розмазується і не розпливається на губах навіть в жарку погоду.


Купити карнаубский віск можна, оформивши замовлення через кошик. Уточнити ціни на цей товар можна, звернувшись по контактних до менеджера-консультанта.Інший віск, який може Вас зацікавити, можна подивитися тут.
Опис
INCI: Carnauba wax.


Зовні він є пластівцями жовтуватого відтінку з легким характерним запахом. Він один з самого термостійкого воску з тих, що використовують в косметології, його температура плавлення складає 80-85⁰С.


Застосовують в кремах в якості структуроутворювача, але все-таки основна сфера застосування воску карнаубы-декоративна косметика. Карнаубський віск з успіхом застосовують у складі губних помад, твердих блисків, фарбувальних стержнів олівців.


Він має виняткову здатність зв'язувати рідку жирову мacсу і підвищувати температуру плавлення губної помади. Завдяки карнаубскому воску помада не розмазується і не розпливається на губах навіть в жарку погоду.


Купити карнаубский віск можна, оформивши замовлення через кошик. Уточнити ціни на цей товар можна, звернувшись по контактних до менеджера-консультанта.Інший віск, який може Вас зацікавити, можна подивитися тут.
Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
Тільки при самовивозі.
Безготівковий
Післяплатою
Можливий після предоплати у розмірі 100 гривень за доставку в два направлення.
Способи доставки:
Самовивіз
Нова Пошта
Відправка товару здійснюється щодня
Інформація про продавця
premium
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60, офіс 60
  • +380 (66) 66083XX
Відгуки
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create