ОЛІЯ ШИ ПРЕСОВАННАЯ І РАФІНОВАНА   (SHEA BUTTER PRESSED AND REFINED)
ОЛІЯ ШИ ПРЕСОВАННАЯ І РАФІНОВАНА (SHEA BUTTER PRESSED AND REFINED)
  • +380 (66) 66083XX
165 грн.

ОЛІЯ ШИ ПРЕСОВАННАЯ І РАФІНОВАНА (SHEA BUTTER PRESSED AND REFINED)

Код товару 6323882
В наявності

ОЛІЯ ШИ ПРЕСОВАННАЯ І РАФІНОВАНА (SHEA BUTTER PRESSED AND REFINED)

 
165 грн.
Кількість
Загальна вартість
0 грн.
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
В наявності
 
165 грн.
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
premium
Інформація про продавця:
Адреса
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60, офіс 60
Телефони
  • +380 (66) 66083XX
0 відгуків
Додати відгук
Реєстрація нового продавця

Олію ши отримують з м'якуша кісточок плодів бутироспермума Парку, або масляного дерева ― Butyrospermum parkii Kotsch. Жирну олію ши отримують з кісточок плодів, де його зміст досягає 50 %.


У складі олії переважають тригліцериди (в сумі до 80 %) олеїновою (40–55 %), стеариновою (35–45 %), пальмітиновою (3 %) жирних кислот. Необмилювані ліпіди (до 17 %) представлені в основному альфа–спинастеролом, парколом, лупеолом, бутироспермолом.


Олія ши проявляє зволожуючу, пом'якшувальну, антисептичну, протизапальну, регенеруючу, захисну дію і є хорошим поживним засобом для шкіри.Олія є ефективним засобом захисту шкіри від агресивних дій зовнішнього середовища, у тому числі ультрафіолетового випромінювання (і тому найпопулярніше в денній косметиці). Його використовують для догляду за ніжною чутливою шкірою дітей, а також за зрілою шкірою, що в'яне.Як лікувально-профілактичний антисептичний засіб олію ши застосовують при проблемній шкірі, дерматозах, екземі, псоріазі, тріщинах, опіках (у тому числі сонячних), а також для пом'якшення і усунення роздратувань. В якості болезаспокійливого і протизапального засобу його використовують при болях в м'язах і суглобах.


Фасовка по 2 кг


Купити олію Ши тверде можна, оформивши замовлення через кошик. Уточнити ціни на цей товар можна, звернувшись по контактних номерах до менеджера-консультанта.

Опис

Олію ши отримують з м'якуша кісточок плодів бутироспермума Парку, або масляного дерева ― Butyrospermum parkii Kotsch. Жирну олію ши отримують з кісточок плодів, де його зміст досягає 50 %.


У складі олії переважають тригліцериди (в сумі до 80 %) олеїновою (40–55 %), стеариновою (35–45 %), пальмітиновою (3 %) жирних кислот. Необмилювані ліпіди (до 17 %) представлені в основному альфа–спинастеролом, парколом, лупеолом, бутироспермолом.


Олія ши проявляє зволожуючу, пом'якшувальну, антисептичну, протизапальну, регенеруючу, захисну дію і є хорошим поживним засобом для шкіри.Олія є ефективним засобом захисту шкіри від агресивних дій зовнішнього середовища, у тому числі ультрафіолетового випромінювання (і тому найпопулярніше в денній косметиці). Його використовують для догляду за ніжною чутливою шкірою дітей, а також за зрілою шкірою, що в'яне.Як лікувально-профілактичний антисептичний засіб олію ши застосовують при проблемній шкірі, дерматозах, екземі, псоріазі, тріщинах, опіках (у тому числі сонячних), а також для пом'якшення і усунення роздратувань. В якості болезаспокійливого і протизапального засобу його використовують при болях в м'язах і суглобах.


Фасовка по 2 кг


Купити олію Ши тверде можна, оформивши замовлення через кошик. Уточнити ціни на цей товар можна, звернувшись по контактних номерах до менеджера-консультанта.

Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
Тільки при самовивозі.
Безготівковий
Післяплатою
Можливий після предоплати у розмірі 100 гривень за доставку в два направлення.
Способи доставки:
Самовивіз
Нова Пошта
Відправка товару здійснюється щодня
Інформація про продавця
premium
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60, офіс 60
  • +380 (66) 66083XX
Відгуки
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create