ОЛІЯ КОКОСА ХАРЧОВА РАФІНОВАНА І ВИБІЛЕНЕ   ДЕЗОДОРИРОВАНОЕ
ОЛІЯ КОКОСА ХАРЧОВА РАФІНОВАНА І ВИБІЛЕНЕ ДЕЗОДОРИРОВАНОЕ
  • +380 (044) 36136XX
56,10 грн.

ОЛІЯ КОКОСА ХАРЧОВА РАФІНОВАНА І ВИБІЛЕНЕ ДЕЗОДОРИРОВАНОЕ

Код товару 17954812
В наявності

ОЛІЯ КОКОСА ХАРЧОВА РАФІНОВАНА І ВИБІЛЕНЕ ДЕЗОДОРИРОВАНОЕ

 
56,10 грн.
Кількість
Загальна вартість
0 грн.
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
В наявності
 
56,10 грн.
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
premium
Інформація про продавця:
Адреса
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60, офіс 60
Телефони
  • +380 (044) 36136XX
0 відгуків
Додати відгук
Реєстрація нового продавця

Кокосова олія — рослинна жирна олія, що отримується з копри. Часто виготовляється гарячим пресуванням свіжій висушеному м'якушу кокосового горіха. Рідше робиться методом холодного пресування висушеної копри. Цей метод більше щадний, що дозволяє зберегти усі корисні властивості олії. Проте при цьому методі можна отримати не більше 10 % усієї олії. Тому олії, отримані методом холодного пресування, дорожчі, але і корисніші.

Застосовується головним чином в миловарінні, для виготовлення косметичних засобів, для приготування холодячих начинок у вафельні торти і у виробництві маргарину.

При нагріванні до 27 °C стає прозорим, рідким, солом'яно-жовтого кольору.

Кокосова олія натуральний немодифікований продукт рослинного походження, воно має усі достоїнства рослинних олій : відсутність холестерину, транс-ізомерів жирних кислот, високий вміст вітаміну Е.

 

Користь для організму:

Прискорює обмін речовин.

Допомагає людському організму позбавитися від зайвого холестерину.

Приводить в норму артеріальний тиск.

Допомагає позбавитися від надмірної маси тіла.

Має протимікробну, антивірусну і протигрибкову дію.

Харчову кокосову олію використовують:

В якості заправки до овочевих салатів і для додавання в їжу.

Для виготовлення маргаринів.

Для додавання в холодячі начинки вафельних тортів.

Для виготовлення мороженого.

 

Переваги застосування

Високі органолептичні показники жиру (продукт піддається повному циклу очищення рафінування : рафінування, вибілювання, дезодорація)

Досить висока твердість при низьких температурах забезпечує отримання необхідної структури морозива і збереження її стабільності в процесі зберігання

Швидке плавлення при температурі людського тіла при вживанні морозива.

Морозиво з кокосовою олією має хорошу збитість, виходить однорідним по щільності, з ніжною і м'якою консистенцією

Нейтральний знеособлений смак жиру дозволяє застосовувати при виробництві морозива різні смакові наповнювачі і ароматизатори

Висока швидкість застиганні глазурі на основі кокосової олії при охолодженні

При виробництві глазурі може застосовуватися як самостійно, так і в суміші з твердішими жирами — замінниками масла какао лауринового типу, дозволяючи отримувати широкий асортимент глазурі з різними характерис¬тиками

При виробництві спредов дозволяє отримати продукт необхідної твердості і пластичності, запобігає появі ефекту салистости, характерного при використанні нативних олій (пальмової олії, пальмового стеарину) і гідрогенізованих жирів

Забезпечує виготовлення продукції з тривалими термінами придатності

 

 

Пропонуємо інші різновиди олії під замовлення:

Опис

Кокосова олія — рослинна жирна олія, що отримується з копри. Часто виготовляється гарячим пресуванням свіжій висушеному м'якушу кокосового горіха. Рідше робиться методом холодного пресування висушеної копри. Цей метод більше щадний, що дозволяє зберегти усі корисні властивості олії. Проте при цьому методі можна отримати не більше 10 % усієї олії. Тому олії, отримані методом холодного пресування, дорожчі, але і корисніші.

Застосовується головним чином в миловарінні, для виготовлення косметичних засобів, для приготування холодячих начинок у вафельні торти і у виробництві маргарину.

При нагріванні до 27 °C стає прозорим, рідким, солом'яно-жовтого кольору.

Кокосова олія натуральний немодифікований продукт рослинного походження, воно має усі достоїнства рослинних олій : відсутність холестерину, транс-ізомерів жирних кислот, високий вміст вітаміну Е.

 

Користь для організму:

Прискорює обмін речовин.

Допомагає людському організму позбавитися від зайвого холестерину.

Приводить в норму артеріальний тиск.

Допомагає позбавитися від надмірної маси тіла.

Має протимікробну, антивірусну і протигрибкову дію.

Харчову кокосову олію використовують:

В якості заправки до овочевих салатів і для додавання в їжу.

Для виготовлення маргаринів.

Для додавання в холодячі начинки вафельних тортів.

Для виготовлення мороженого.

 

Переваги застосування

Високі органолептичні показники жиру (продукт піддається повному циклу очищення рафінування : рафінування, вибілювання, дезодорація)

Досить висока твердість при низьких температурах забезпечує отримання необхідної структури морозива і збереження її стабільності в процесі зберігання

Швидке плавлення при температурі людського тіла при вживанні морозива.

Морозиво з кокосовою олією має хорошу збитість, виходить однорідним по щільності, з ніжною і м'якою консистенцією

Нейтральний знеособлений смак жиру дозволяє застосовувати при виробництві морозива різні смакові наповнювачі і ароматизатори

Висока швидкість застиганні глазурі на основі кокосової олії при охолодженні

При виробництві глазурі може застосовуватися як самостійно, так і в суміші з твердішими жирами — замінниками масла какао лауринового типу, дозволяючи отримувати широкий асортимент глазурі з різними характерис¬тиками

При виробництві спредов дозволяє отримати продукт необхідної твердості і пластичності, запобігає появі ефекту салистости, характерного при використанні нативних олій (пальмової олії, пальмового стеарину) і гідрогенізованих жирів

Забезпечує виготовлення продукції з тривалими термінами придатності

 

 

Пропонуємо інші різновиди олії під замовлення:

Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
Тільки при самовивозі.
Безготівковий
Післяплатою
Можливий після предоплати у розмірі 100 гривень за доставку в два направлення.
Способи доставки:
Самовивіз
Нова Пошта
Відправка товару здійснюється щодня
Інформація про продавця
premium
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60, офіс 60
  • +380 (044) 36136XX
Відгуки
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create