Полісорбат 80 - ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)
Полісорбат 80 - ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)
  • +380 (66) 66083XX
105 грн.

Полісорбат 80 - ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)

Код товару 21650613
В наявності

Полісорбат 80 - ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)

 
105 грн.
Кількість
Загальна вартість
0 грн.
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
В наявності
 
105 грн.
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: Готівкою, Безготівковий, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Нова Пошта
premium
Інформація про продавця:
Адреса
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60, офіс 60
Телефони
  • +380 (66) 66083XX
0 відгуків
Додати відгук
Реєстрація нового продавця
Полісорбат 80-ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)


Описание:Это похідне поліоксиетилену і сорбитанмоноолеата.Походження: синтетическоеВид: від жовтого до бурштинового кольору масляниста жидкостьРастворимость: вода, спирт, олії


Не розчинимо: в мінеральних оліях, в парафинеКласс: Неіоногенний емульгатор, солюбилизатор, диспергатор, ЛІГШИ.


HLB: 15


Критична концентрація мицеллообразования у воді: 0,012 мМ


Країна: Італія


Функціонал


Солюбилизирующий агент діє як поверхнево-активна речовина і збільшує розчинність одного агента в іншому. Речовина, яка зазвичай не розчиняється в конкретному розчині, може розчинятися з використанням солюбилизирующего агента. Створює емульсії типу «олія у воді». Широко використовується в косметиці для того, щоб зробити ефірні, рослинні олії і аромати водорозчинними. Часто використовуються в промисловій і домашній косметиці для введення в продукт з переважаючою фазою жирних або ефірних олій, а також ароматів і ароматизаторів. За допомогою полисорбат-80 можна в домашніх умовах виготовити гідрофільна олія для ванни і/або душа. Для досягнення стабільних емульсій і регуляції текстури продукту застосовуються різні поєднання різних полисорбатов і вищих спиртів


Функції


здійснює колоїдне розчинення ефірних і натуральних олій;


у складі гідрофільної олії і масок робить їх такими, що легко змиваються з шкіри і волосся;


розчиняє жирові пробки і видаляє бруд і навіть дуже водостійку косметику з очей і шкіри;


проявляє слабку антистатичну активність;


розчиняє і дезодорує обложену сірку;


покращує в'язкість і зовнішній вигляд косметичних виробів


Безпека:


Група експертів Cosmetics Ingredient Review (CIR) оцінила наукові дані і дійшла висновку, що полисорбат 80 безпечний для використання в косметичних складах.


Застосовується в:


Засоби для миття тіла


шампуні для волосся


засоби від випадання волосся


лосьйони


креми


олії для ванн


гідрофільні олії.


Основна функція: Солюбилизатор, стабілізатор, модифікатор в'язкості


Використання: Додавати у водну фазу або в масляну фазу, не гріти більше 60ºС. При нагріванні може замутнять розчини.Введення: Процентовка вважається від % олії/аромату : 1-50%Примеры:Гидрофильное олія: додати у базову олію від 5 до 10% полисорбата 80, добре перемішати.Олії (у тому числі ароматичні) для душу і ванни : наслідуючи попередню інструкцію, додати в суміш олій (чи в одно) від 20 до 50% полисорбата 80 ефірних олій/аромату.Масляні соляні/цукрові скрабы для тіла: 45% цукру або морської солі (середнього помелу), 20% олій кокоса, 20% меленої кави, 15% полисорбата 80, аромат.Для розчинення ефірних олій можна брати пропорцію від 1: 1Хранение: в оригінальних контейнерах в добре провітрюваному місці, в далечіні від джерел нагріву і джерел вогню.


Технічні характеристики






Хімічні і фізичні характеристики




Одиниця виміру




Специфікація






Зовнішній вигляд при 25 0С




-




прозора в'язка рідина






Колір при 250С




Gardner




макс. 7






Кислотне число




mg/g KOH




макс.2






Число обмилення




mg/g KOH




45-55






Йодне число




cg /gJ




19-24






Гідроксильне число




mg/g KOH




65-80






Перекисное число




ppm




макс. 5






Вода (Карл Фишер)




%




2,5-3






Вільний этиленоксид




ppm




макс.1






Діоксан




ppm




макс.5






Важкі метали




ppm




макс.10






Зола




%




макс.0,15






Крем-гель для вибілювання шкіри


Добавте фазу A в термостійку скляну склянку і нагрівайте до 79 ° C, щоб розплавити Undecylenoyl phenylalanine. Додайте фазу B в окрему склянку і нагрівайте до тієї ж температури. Додайте фазу B до фази A і перемішайте. Зніміть обидві склянки з нагріву і при перемішуванні додайте фазу C до фази A / B, добре перемішайте до отримання гомогенного грем-гелю. Після того, як температура опуститься нижче 51 ° C, додайте фазу D і знову добре перемішайте. В'язкість може бути додатково відрегульована за допомогою Sodium acrylate.






А




Олія




Эмолент




7






Undecylenoyl phenylalanine




Активний компонент




2






Polysorbate 80




Емульгатор




1






У




Вода




Розчинник




До 100






Sodium PCA (Sodium Pyrrolidon Carboxylat)




Зволожувач




2






З




Sodium acrylate




Гелеутворюючий емульгатор




1,5






D




Cyclo-Dimethicone




Cмягчающий і


підсилювач проникнення




2






Phenoxyethanol




Консервант




1,0






Аромат




Аромат




0,2






ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Бренд: ERCA
Країна производитель:Италия
Цвет:от жовтого до бурштинового кольору масляниста рідина
Опис
Полісорбат 80-ERCASORB MOE V/FD (INCI: Polysorbate 80)


Описание:Это похідне поліоксиетилену і сорбитанмоноолеата.Походження: синтетическоеВид: від жовтого до бурштинового кольору масляниста жидкостьРастворимость: вода, спирт, олії


Не розчинимо: в мінеральних оліях, в парафинеКласс: Неіоногенний емульгатор, солюбилизатор, диспергатор, ЛІГШИ.


HLB: 15


Критична концентрація мицеллообразования у воді: 0,012 мМ


Країна: Італія


Функціонал


Солюбилизирующий агент діє як поверхнево-активна речовина і збільшує розчинність одного агента в іншому. Речовина, яка зазвичай не розчиняється в конкретному розчині, може розчинятися з використанням солюбилизирующего агента. Створює емульсії типу «олія у воді». Широко використовується в косметиці для того, щоб зробити ефірні, рослинні олії і аромати водорозчинними. Часто використовуються в промисловій і домашній косметиці для введення в продукт з переважаючою фазою жирних або ефірних олій, а також ароматів і ароматизаторів. За допомогою полисорбат-80 можна в домашніх умовах виготовити гідрофільна олія для ванни і/або душа. Для досягнення стабільних емульсій і регуляції текстури продукту застосовуються різні поєднання різних полисорбатов і вищих спиртів


Функції


здійснює колоїдне розчинення ефірних і натуральних олій;


у складі гідрофільної олії і масок робить їх такими, що легко змиваються з шкіри і волосся;


розчиняє жирові пробки і видаляє бруд і навіть дуже водостійку косметику з очей і шкіри;


проявляє слабку антистатичну активність;


розчиняє і дезодорує обложену сірку;


покращує в'язкість і зовнішній вигляд косметичних виробів


Безпека:


Група експертів Cosmetics Ingredient Review (CIR) оцінила наукові дані і дійшла висновку, що полисорбат 80 безпечний для використання в косметичних складах.


Застосовується в:


Засоби для миття тіла


шампуні для волосся


засоби від випадання волосся


лосьйони


креми


олії для ванн


гідрофільні олії.


Основна функція: Солюбилизатор, стабілізатор, модифікатор в'язкості


Використання: Додавати у водну фазу або в масляну фазу, не гріти більше 60ºС. При нагріванні може замутнять розчини.Введення: Процентовка вважається від % олії/аромату : 1-50%Примеры:Гидрофильное олія: додати у базову олію від 5 до 10% полисорбата 80, добре перемішати.Олії (у тому числі ароматичні) для душу і ванни : наслідуючи попередню інструкцію, додати в суміш олій (чи в одно) від 20 до 50% полисорбата 80 ефірних олій/аромату.Масляні соляні/цукрові скрабы для тіла: 45% цукру або морської солі (середнього помелу), 20% олій кокоса, 20% меленої кави, 15% полисорбата 80, аромат.Для розчинення ефірних олій можна брати пропорцію від 1: 1Хранение: в оригінальних контейнерах в добре провітрюваному місці, в далечіні від джерел нагріву і джерел вогню.


Технічні характеристики






Хімічні і фізичні характеристики




Одиниця виміру




Специфікація






Зовнішній вигляд при 25 0С




-




прозора в'язка рідина






Колір при 250С




Gardner




макс. 7






Кислотне число




mg/g KOH




макс.2






Число обмилення




mg/g KOH




45-55






Йодне число




cg /gJ




19-24






Гідроксильне число




mg/g KOH




65-80






Перекисное число




ppm




макс. 5






Вода (Карл Фишер)




%




2,5-3






Вільний этиленоксид




ppm




макс.1






Діоксан




ppm




макс.5






Важкі метали




ppm




макс.10






Зола




%




макс.0,15






Крем-гель для вибілювання шкіри


Добавте фазу A в термостійку скляну склянку і нагрівайте до 79 ° C, щоб розплавити Undecylenoyl phenylalanine. Додайте фазу B в окрему склянку і нагрівайте до тієї ж температури. Додайте фазу B до фази A і перемішайте. Зніміть обидві склянки з нагріву і при перемішуванні додайте фазу C до фази A / B, добре перемішайте до отримання гомогенного грем-гелю. Після того, як температура опуститься нижче 51 ° C, додайте фазу D і знову добре перемішайте. В'язкість може бути додатково відрегульована за допомогою Sodium acrylate.






А




Олія




Эмолент




7






Undecylenoyl phenylalanine




Активний компонент




2






Polysorbate 80




Емульгатор




1






У




Вода




Розчинник




До 100






Sodium PCA (Sodium Pyrrolidon Carboxylat)




Зволожувач




2






З




Sodium acrylate




Гелеутворюючий емульгатор




1,5






D




Cyclo-Dimethicone




Cмягчающий і


підсилювач проникнення




2






Phenoxyethanol




Консервант




1,0






Аромат




Аромат




0,2






ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Бренд: ERCA
Країна производитель:Италия
Цвет:от жовтого до бурштинового кольору масляниста рідина
Оплата та доставка
Способи оплати:
Готівкою
Тільки при самовивозі.
Безготівковий
Післяплатою
Можливий після предоплати у розмірі 100 гривень за доставку в два направлення.
Способи доставки:
Самовивіз
Нова Пошта
Відправка товару здійснюється щодня
Інформація про продавця
premium
08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60, офіс 60
  • +380 (66) 66083XX
Відгуки
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create