Карбомер 940
Карбомер 940
  • +38 (050) 959 16 XX
1 200 грн.

Карбомер 940

Код товару M11425249
В наявності

Карбомер 940

 
1 200 грн.
Кількість
Загальна вартість
0 грн. Мін. партія 1 кг
1050.00 грн. від _______20 кг
Способи оплати: За домовленістю, Готівкою, Безготівковий, наложений платіж
Способи доставки: Доставка по Україні
В наявності
 
1 200 грн.
Купити
 
Всі товари продавця
Способи оплати: За домовленістю, Готівкою, Безготівковий, наложений платіж
Способи доставки: Доставка по Україні
premium
Інформація про продавця:
Адреса
84500, Україна, Донецька, Бахмут, вул. Широка, будинок 4, офіс .
Телефони
  • +38 (050) 959 16 XX
0 відгуків
Додати відгук
Реєстрація нового продавця

Синтетичний акриловий полімер, який широко використовується в косметичній промисловості в якості
згущувача і диспергуючого агента через його безпеки і універсальності.

Походження: синтетичне
Вид: білий тонкий порошок
Розчинність: змішується з водою, водорозчинними компонентами і маслами, загущающих водно-спиртові суміші
Клас: загущающих агент
Токсичність: не токсичний, не викликає роздратування шкіри, очей

Країна: Італія

властивості:
• відмінний стабілізатор;
• утворює прозорі гелеві склади (НЕ липкі);
• діє в широкому діапазоні рН
• створює влагоудерживающую / захисну плівку;

володіє біологічною нейтральністю по відношенню до інших компонентів рецептури

Сфера застосування:
• гель для зони навколо очей;
• гель для душу або для вмивання;
• гелі для волосся;
• крему;
• шампунь для волосся;
• дезінфікуючий засіб для рук.

Рекомендації та правила роботи з Polygel CA при створенні рецептурних композицій косметичних засобів:

1. Ввести стабілізатори;
2. Polygel CA змішати з водою або маслами (залишити на півгодини);
3. Ввести активні речовини з низьким значенням pH (кислоти);
4. Ввести активні речовини з високим значенням pH (при наявності в рецепті);
5. Збалансувати рівень pH до значення 6-7;
6. Ввести нейтральні активні речовини;
7. На останньому етапі ввести консерванти з нейтральним значенням pH (або по вище представленій схемі).

Характеристики
Фасовка: від 1 до 20 кг
Опис

Синтетичний акриловий полімер, який широко використовується в косметичній промисловості в якості
згущувача і диспергуючого агента через його безпеки і універсальності.

Походження: синтетичне
Вид: білий тонкий порошок
Розчинність: змішується з водою, водорозчинними компонентами і маслами, загущающих водно-спиртові суміші
Клас: загущающих агент
Токсичність: не токсичний, не викликає роздратування шкіри, очей

Країна: Італія

властивості:
• відмінний стабілізатор;
• утворює прозорі гелеві склади (НЕ липкі);
• діє в широкому діапазоні рН
• створює влагоудерживающую / захисну плівку;

володіє біологічною нейтральністю по відношенню до інших компонентів рецептури

Сфера застосування:
• гель для зони навколо очей;
• гель для душу або для вмивання;
• гелі для волосся;
• крему;
• шампунь для волосся;
• дезінфікуючий засіб для рук.

Рекомендації та правила роботи з Polygel CA при створенні рецептурних композицій косметичних засобів:

1. Ввести стабілізатори;
2. Polygel CA змішати з водою або маслами (залишити на півгодини);
3. Ввести активні речовини з низьким значенням pH (кислоти);
4. Ввести активні речовини з високим значенням pH (при наявності в рецепті);
5. Збалансувати рівень pH до значення 6-7;
6. Ввести нейтральні активні речовини;
7. На останньому етапі ввести консерванти з нейтральним значенням pH (або по вище представленій схемі).

Оплата та доставка
Способи оплати:
За домовленістю
Оплата за товар проводиться будь-яким зручним для покупця способом
Готівкою
Безготівковий
наложений платіж
Способи доставки:
Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється за допомогою послуг компаній-перевізників, таких як: Делівері, Ін-тайм, Нова пошта.
Характеристики
Фасовка: від 1 до 20 кг
Інформація про продавця
premium
84500, Україна, Донецька, Бахмут, вул. Широка, будинок 4, офіс .
  • +38 (050) 959 16 XX
Відгуки
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create