Каталог товарів

  • Одяг, взуття
  • Все для дому
  • Меблі
  • Медичні товари
  • Побутова техніка
  • Комп’ютери та програми
  • Краса і здоров'я
  • Все для дітей
  • Будівництво та ремонт
  • Продукти та напої
  • Подарунки, квіти
  • Інструмент
  • Безпека та захист
  • Промислове обладнання
  • Смартфони, телефони
  • Авто, мото, вело
  • Авіа, з/д, водний
  • Аудіо, відео, фото
  • Дозвілля та розваги
  • Все для бізнесу
  • Дача, сад, город
  • Зоотовари
  • Електрообладнання
  • Канцтовари, книги
  • Метали, металургія
  • Мистецтво, антикваріат
  • Музичні товари
  • Нерухомість
  • Товари для послуг
  • Різне
  • Сировина і матеріали
  • Сільське господарство
  • Спорт та відпочинок
  • Текстиль, шкіра, хутро
  • Товари для дорослих
  • Товари хім промисловості
  • Ювелірні вироби
 
ub.ua Каталог товарів Товари хімічної промисловості Інгредієнти косметичних парфумерних засобів Косметичні інгредієнти PANTROFINA® VMF

PANTROFINA® VMF

  • В наявності

    Код товару: P0711

    1 877,68 грн
    Загальна вартість: 0 грн

    Способи оплати

    • Безготівковий
    • Післяплатою

    Способи доставки

    Компанія здійснює повернення відповідно до Закону «Про захист прав споживачів»

    Термін повернення: 14 днів.

    Вартість повернення: за рахунок покупця.

    Повернення товару належної якості

    Умови повернення за Законом: товар не був у вживанні, що не розкрита упаковка, збережений товарний вигляд і споживчі властивості (в справному стані).

    Якщо умови не виконані, згідно із законом вам відмовлять в поверненні або обміні.

    У разі обміну або повернення товару, всі транспортні витрати клієнт бере на себе.

    Обмін на такий же товар або повернення коштів за товар.

    Повернення товару неналежної якості

    Перевіряйте своє замовлення безпосередньо на пошті, при отриманні. У разі, якщо Ви бачите, що упаковка товару пошкоджена або товар знаходиться в неробочому стані або він не підходить Вам з якихось причин або зовні є ознаки того, що товар прийшов в непридатність через не якісного надання перевізником своїх послуг, неповна комплектація - відмовляйтеся від нього прямо на пошті і в письмовому вигляді заявите перевізнику причину такої відмови, складайте АКТ. Покупцям, які не виконали цю умову буде відмовлено в обміні товару або повернення грошових коштів через відсутність провини і непричетність магазину до пошкодження товару і порушення цілісності його упаковки.

    Умови повернення та обміну

    Схожі товари купити

    Опис товару PANTROFINA® VMF

    INCI: Urea, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Hydrolized Wheat Protein, Glycine, Lysine, etc

    PANTROFINA VMF – суміш активних функціональних інгредієнтів із зволожуючими властивостями.
    Волого-збагачений зволожуючий комплекс на основі фруктових кислот, рослинних білків, амінокислот та цукру.
    Класичний водорозчинний природний зволожуючий фактор для реконструкції зволожуючих функцій шкірного покриву та волосся.

    Вплив:
    адаптує фізіологічний баланс вологи у шкірі (зволожує)
    має подібну з людською шкірою водозв'язуючу здатність
    захищає шкіру від втрати вологи
    підвищує еластичність шкіри
    покращує механічні властивості волосся (еластичність та силу)
    не зневоднює шкіру
    швидке та тривале зволоження
    покращує здатність верхніх шарів епідермісу утримувати воду
    допомагає підтримувати пружність та еластичність шкіри
    підвищує та підтримує вологу волосся
    робить волосся більш м'яким
    полегшує укладання волосся
    Основні компоненти:
    Склад: Urea, D-Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Glutamate, Glycine, Lysine, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid

    Urea – безбарвні кристали без запаху. Розчиняються у воді та етанолі. Продукт білкового обміну у більшості тварин та людини. Отримують синтетично. Як антисептик і дезодоруючий компонент використовують у кремах, лосьйонах, антиперспірантах, зубних пастах тощо. Як зволожуючий компонент входить до складу кремів для сухої, чутливої шкіри, шампунів і фарб для волосся. Похідні сечовини мають консервуючі, поверхнево-активні, зволожуючі властивості. Різні алкіл і алкокосипохідні сечовини мають фотозахисну дію.
    D-Glucose – моносахарид. Білий кристалічний порошок без запаху, розчинний у воді. Отримують кислотним чи ферментативним гідролізом крохмалю чи целюлози. Зустрічається в соці багатьох фруктів і ягід та меду. Одна з основних речовин обмінних процесів тварин та рослин. У косметиці зазвичай застосовується у складі рослинних екстрактів, деякі похідні (глутамат глюкози) використовуються як самостійні косметичні інгредієнти. Має властивість зв'язувати рідину, тому найчастіше її використовують для зволоження шкіри. Добре живить шкіру, підвищує пружність. Може використовуватись у косметиці "натурального" спрямування.
    Sodium PCA (натрію піролідон карбоксилат) - похідний амінокислоти проліну, присутній у натуральному зволожуючому факторі. Утворюється у клітинах у процесі кератинізації з білка філагріну. Функція натурального зволожуючого чинника забезпечувати, відновлювати та підтримувати оптимальний рівень зволоження у роговому шарі. Натрій PCA активно зв'язує воду у шкірі, підтримує оптимальний рівень вологості.
    Hydrolyzed Wheat Protein – це білкові молекули (білки), які були хімічно оброблені для надання їм дрібнішого розміру та водорозчинної форми з метою легшого проникнення у волосся та шкіру. Гідролізовані протеїни пшениці одержують із рослинної сировини за допомогою хімічної обробки. Ці речовини мають ефективні кондиціонуючі властивості для волосся і шкіри, добре зміцнюють волосся, проникаючи в нього і заповнюючи собою порожнечі, і знижують подразнення шкіри під дією ПАР.
    Зволожуюча дія:
    Відлущуюча дія АНА (альфа-гідрокислоти) пояснюється їхньою здатністю послаблювати зчеплення (когезію) корнеоцитів у роговому шарі. У відповідь на посилене лущення відбувається активація поділу клітин базального шару. Зволожуючу дію на шкіру АНА надають завдяки прискоренню оновлення епідермісу. Відомо, що на поверхні кератиноцитів знаходиться комплекс гігроскопічних молекул або натуральний зволожуючий фактор — NMF. Найбільш виражений NMF у молодих клітинах. У старих рогових лусочках NMF деградує. Прискорене поділ клітин базального шару та швидке злущування рогових лусочок призводить до того, що у шкірі підвищується вміст функціонально активного NMF. Посилення синтезу глікозаміногліканів і колагену відбувається за рахунок стимулюючої дії АНА на фібробласти шкіри. Ще одне пояснення дії АНА на синтез міжклітинної речовини дерми дає теорія стресу. Хімічна дія АНА на шкіру є стресовим впливом, у відповідь на яке відбувається активація захисних систем шкіри. Це призводить до мобілізації внутрішніх ресурсів, посилення репаративної активності клітин шкіри, посилення синтезу життєво важливих молекул. Таким чином, під дією АНА епідерміс стає тоншим, а дерма потовщується. Роговий шар стає більш пружним та еластичним, а на шкірі розгладжуються дрібні зморшки.

    Використання:
    У рецептурі % введення: 1-10%
    Креми
    Маски
    Лосьйони
    Сироватки
    Засоби для волосся
    Засоби після засмаги •

    рН: 4.5 – 5.5
    Розчинний у воді та спиртах
    Країна виробник – Італія

    INCI: Urea, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Hydrolized Wheat Protein, Glycine, Lysine, etc

    PANTROFINA VMF – суміш активних функціональних інгредієнтів із зволожуючими властивостями.
    Волого-збагачений зволожуючий комплекс на основі фруктових кислот, рослинних білків, амінокислот та цукру.
    Класичний водорозчинний природний зволожуючий фактор для реконструкції зволожуючих функцій шкірного покриву та волосся.

    Вплив:
    адаптує фізіологічний баланс вологи у шкірі (зволожує)
    має подібну з людською шкірою водозв'язуючу здатність
    захищає шкіру від втрати вологи
    підвищує еластичність шкіри
    покращує механічні властивості волосся (еластичність та силу)
    не зневоднює шкіру
    швидке та тривале зволоження
    покращує здатність верхніх шарів епідермісу утримувати воду
    допомагає підтримувати пружність та еластичність шкіри
    підвищує та підтримує вологу волосся
    робить волосся більш м'яким
    полегшує укладання волосся
    Основні компоненти:
    Склад: Urea, D-Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Glutamate, Glycine, Lysine, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid

    Urea – безбарвні кристали без запаху. Розчиняються у воді та етанолі. Продукт білкового обміну у більшості тварин та людини. Отримують синтетично. Як антисептик і дезодоруючий компонент використовують у кремах, лосьйонах, антиперспірантах, зубних пастах тощо. Як зволожуючий компонент входить до складу кремів для сухої, чутливої шкіри, шампунів і фарб для волосся. Похідні сечовини мають консервуючі, поверхнево-активні, зволожуючі властивості. Різні алкіл і алкокосипохідні сечовини мають фотозахисну дію.
    D-Glucose – моносахарид. Білий кристалічний порошок без запаху, розчинний у воді. Отримують кислотним чи ферментативним гідролізом крохмалю чи целюлози. Зустрічається в соці багатьох фруктів і ягід та меду. Одна з основних речовин обмінних процесів тварин та рослин. У косметиці зазвичай застосовується у складі рослинних екстрактів, деякі похідні (глутамат глюкози) використовуються як самостійні косметичні інгредієнти. Має властивість зв'язувати рідину, тому найчастіше її використовують для зволоження шкіри. Добре живить шкіру, підвищує пружність. Може використовуватись у косметиці "натурального" спрямування.
    Sodium PCA (натрію піролідон карбоксилат) - похідний амінокислоти проліну, присутній у натуральному зволожуючому факторі. Утворюється у клітинах у процесі кератинізації з білка філагріну. Функція натурального зволожуючого чинника забезпечувати, відновлювати та підтримувати оптимальний рівень зволоження у роговому шарі. Натрій PCA активно зв'язує воду у шкірі, підтримує оптимальний рівень вологості.
    Hydrolyzed Wheat Protein – це білкові молекули (білки), які були хімічно оброблені для надання їм дрібнішого розміру та водорозчинної форми з метою легшого проникнення у волосся та шкіру. Гідролізовані протеїни пшениці одержують із рослинної сировини за допомогою хімічної обробки. Ці речовини мають ефективні кондиціонуючі властивості для волосся і шкіри, добре зміцнюють волосся, проникаючи в нього і заповнюючи собою порожнечі, і знижують подразнення шкіри під дією ПАР.
    Зволожуюча дія:
    Відлущуюча дія АНА (альфа-гідрокислоти) пояснюється їхньою здатністю послаблювати зчеплення (когезію) корнеоцитів у роговому шарі. У відповідь на посилене лущення відбувається активація поділу клітин базального шару. Зволожуючу дію на шкіру АНА надають завдяки прискоренню оновлення епідермісу. Відомо, що на поверхні кератиноцитів знаходиться комплекс гігроскопічних молекул або натуральний зволожуючий фактор — NMF. Найбільш виражений NMF у молодих клітинах. У старих рогових лусочках NMF деградує. Прискорене поділ клітин базального шару та швидке злущування рогових лусочок призводить до того, що у шкірі підвищується вміст функціонально активного NMF. Посилення синтезу глікозаміногліканів і колагену відбувається за рахунок стимулюючої дії АНА на фібробласти шкіри. Ще одне пояснення дії АНА на синтез міжклітинної речовини дерми дає теорія стресу. Хімічна дія АНА на шкіру є стресовим впливом, у відповідь на яке відбувається активація захисних систем шкіри. Це призводить до мобілізації внутрішніх ресурсів, посилення репаративної активності клітин шкіри, посилення синтезу життєво важливих молекул. Таким чином, під дією АНА епідерміс стає тоншим, а дерма потовщується. Роговий шар стає більш пружним та еластичним, а на шкірі розгладжуються дрібні зморшки.

    Використання:
    У рецептурі % введення: 1-10%
    Креми
    Маски
    Лосьйони
    Сироватки
    Засоби для волосся
    Засоби після засмаги •

    рН: 4.5 – 5.5
    Розчинний у воді та спиртах
    Країна виробник – Італія

    Весь опис

    Відгуки

  • Відгуки PANTROFINA® VMF

    Залишити відгук
  • Фотографії PANTROFINA® VMF

Продавати на Ub.ua
Контакти
gold
Хімія для басейнів та озер Vodnar -МХ і Густав Геесс Україна
На ub.ua 11 років
Адреса:

08140, Україна, Київська, с. Білогородка, вул. Леніна (Володимирьска), будинок 60

Номер телефону: +38 (050) 3380851 +38 (050) 3374655
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create